Zwarte magie thuis | actualidadypolitica.com

Zwarte magie thuis

zwarte magie thuis

Vaak beginnen meisjes thuis hun eigen zwarte magie te beoefenen. Weinig mensen begrijpen dat dit ook gevaarlijk is, zoals een skydive zonder voorafgaande instructie. In dit geval zijn er zoveel subtiliteiten dat het de moeite waard is om te begrijpen, om geen pech te geven, dat je een aantal jaren gespecialiseerde boeken moet lezen voordat je doorgaat naar echte acties.

Zwarte magie voor beginners

Allereerst moet worden gezegd over de gevolgen. Nadat je de praktijk van zwarte magie thuis hebt gestart, kun je niet langer rekenen op de hulp van lichte krachten en ben je gedoemd alles op een donkere manier te bereiken, waardoor je ziel verlamd raakt. Vanaf nu begint je persoonlijkheid te veranderen en op sommige momenten zul je denken dat je compleet anders bent geworden dan jezelf.

Vaak in de handen van onervaren zwarte magie keert zich tegen mislukte heksen: er zijn gevallen waarin privorozhenny man op brute wijze vermoord heks of ernstig benadeelt en een ban van zwarte magie op het geld niet heeft geleid tot een gemakkelijke verrijking, en verderf te voltooien. Of, bijvoorbeeld, start-up heksen abrupt opende suïcidale en ze zelfmoord pleegt, en de ban van zwarte magie voor goed geluk draaien in de lange termijn mislukkingen. In de regel betalen voor deze handelingen niet om het even wat, en de duurste, dat alleen in het leven.

Dat is waarom je drie keer moet nadenken voordat je zelf de plotten van de zwarte magie leest of naar heksen gaat. Toch is dit een zeer serieuze beslissing, waar je in de toekomst spijt van kunt krijgen, maar het zal te moeilijk zijn om iets te repareren.

Black Magic: Revers

Als de situatie zo belangrijk voor je is dat je bereid bent alles te riskeren om je doel te bereiken, kun je thuis een zwart-magie-ritueel uitvoeren. Een revers is een manier om twee mensen te scheiden, "zet ze uit" voor elkaar, en dit is een van de gemeenste en laagste acts in alle zwarte magie. De betaling daarvoor is erg hoog.

Dus de rite. Lijm de twee wasfiguren aan elkaar - men moet het meisje fel uitdrukken, de ander - de man. Om middernacht steek je de kaars aan en zeg je:

"Nomeno is de apathische kata!" Nomeno is de apathische kata!
De geesten van de duisternis komen snel,
(...) en (...) (namen van geliefden) van elkaar scheuren.
Ik bied die liefde aan jou aan als een offer.
Laat het voor altijd vervangen! ".

Op het einde moet je de figuren scherp van elkaar afscheuren. Breek vervolgens het hart van de mannelijke figuur en zeg:

"Groothertog van de nacht! Toon je kracht,
maar ik zal u getrouw in het graf zijn!
Vanuit het hart van deze liefdes nemen,
Scheur de tederheid af, haal hem weg!
Alte virithus habilis! Alte viritus habilis! "

Verberg de figuren daarna op verschillende plaatsen. Als het gewenste resultaat duidelijk is, trek je de naald eruit zodat de persoon weer in staat is om lief te hebben. Dit is een zeer sterke en gevaarlijke revers en de persoon aan wie het is gemaakt, kan ernstig ziek worden en jij, die het kwade veroorzaakt, kan zelfs een fatale afloop verwachten.

Zwarte magie om geld aan te trekken

Er is een kwade zwarte magie, die een ongekende winst belooft. Deze laster is echter het belangrijkste christelijke gebed "Onze Vader" integendeel - van het einde tot het begin. Dit is een zeer serieuze stap, en of het het waard is - u beslist.

Conspiracy-tekst:

"Nima! Ogawakul dan san sanabzi, hij einshuxi sans san is ideaal; mishan makaglod melyavatso en yokoya ishan iglod man uvatso en; zand man shad yinschusan shan belh. Ilmez an en iseben an okja, Yavot yalov zwarte betovering op geldtebub hel, Eovit Eivtsrats teedirp hell, Eet yami yastitivas hell! Hesenben een ise. Jerzy Shan Echto, Enyn en Avals,
(Drie keer :) yulimop, Idopsog Idar Ogeovt ENEMO Auchan ischomen iletssi en itesop Iytyavs; achan etnoskazeb itsorp, Okydalv; ashan eeger itchicho, Idosog; San Yulimop, Yeziort Yaatyavserp. Nima. Vokev ikev s en onsirp en enyn en Uhud en Umotyavs Unys en Utsto Avals uitsteekt.
(Drie keer :) San yulimop, Yyntremszeb Yityavs, Yikperk Yytyavs, Ezhob Yytyavs. Auchan ishud, Ezholb, iSAPS en Ynrevks yaikyasv de itsicho Eun en Eun in yastslesv en idiirp, Yuletadop inzizh en higalb Eschivorkos, Yyayanlopsi kfl en Yys edzev Jerzy ynitsi Eshud, Yuletishetu, yynseben Yurats. Ebeth avals, Shan Ezhob, Ebeth Avals. Nima. San yulimop, hytyavs hesv en Eretam Yaeovt Yaytsicherp Idar vtilom, Yizhob Enys, Etsirh EGKS Idopsog.
Umonsherg enm edub vitolsim, Ezhob. Nima. Akhud Ogatyavs en Anis en Aztomym. "

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: