zwaluwen vliegen laag

Onder de tekenen die de aard van de activiteit van de boer bepaalden, waren observaties van de weersomstandigheden en het gedrag van dieren en vogels niet de laatste plaats. Mensen vroegen zich bijvoorbeeld vaak af waarom zwaluwen laagvliegen voor de regen.

Om dit probleem te begrijpen, moet je de details van het leven van deze vogel weten.

Waar vertellen de zwaluwen over?

Ornithologen weten dat zwaluwen die vogels zijn die meestal laag boven de grond vliegen en het teken is verschenen als gevolg van waarnemingen van hen. De zwaluw is een van die vogels die bijna nooit op de grond zit en zijn vluchten presteren meestal laag genoeg boven de grond. Vaststaat dat zelfs zwaluwen tijdens de vlucht doorslikken en vocht vasthouden. Bij het vliegen over een rivier of ander water.

De meest gebruikelijke manier om deze blauwzwarte vogels te zien, kan op draden zitten als de zon fel schijnt. En hoe duidelijker en droger het weer op straat blijft, hoe hoger de zwaluwen boven de grond vliegen.

Tekenen van mensen zeggen dat zwaluwen laag vliegen in de richting van de regen. Tekens hebben een zeer specifieke verklaring: deze vogels zijn insecteneters, wat betekent dat hun leven direct afhankelijk is van de habitat van insecten. In de regel zijn ze laag in de omgang met waterlichamen, en dus slikken ze, om hun eigen voedsel te krijgen, hun toekomstig voedsel te volgen.

Bij zonnig weer stijgt de vroedvrouw hoog genoeg, zodat vogels hoog in de lucht vliegen. Bewolkt weer en een afname van de atmosferische druk zorgen ervoor dat insecten steeds lager naar het water en het land zakken, wat betekent dat de zwaluwen naar de regen vliegen en altijd trouw zijn.

Dit teken is echter niet alleen met hen verbonden. Deze vogels leven altijd naast een persoon en bemoeien zich vaak onvrijwillig in zijn leven, wat betekent dat hij veel over hen zal doen.

Andere tekenen van zwaluwen

  1. Tekenen van mensen zeggen dat de zwaluw zich alleen nestelt in de buurt van het huis waar goede mensen wonen, in wiens familie vrede heerst en vrede.
  2. Als de vogel een nest heeft gemaakt en vervolgens heeft verlaten, wordt het als een slecht teken beschouwd: de huurders van het huis, waar het zwaluwsnest is leeggemaakt, moeten bang zijn voor problemen en verliezen.
  3. Er wordt aangenomen dat de zwaluw die in de buurt van het huis woont, de woning van een persoon beschermt tegen een brand. Als er dieven in het huis zijn, zal de straf komen: de vogel zorgt ervoor.
  4. Tekens zeggen: als de zwaluw met zijn snavel op het glas klopt, luidt het een ontmoeting met een vriendelijke vriend in, van wie lang geen nieuws is geweest.
  5. Een opvallend kenmerk was het verschijnen van vogels tijdens de bruiloft: ze geloofden dat als de zwaluwen over het hoofd van de pasgetrouwden cirkelden, hun leven lang en gelukkig zou zijn.
  6. En als de zwaluw besloot om een ​​nest te regelen waar een ongehuwd meisje woont, zou je in de nabije toekomst koppelaars en een vroeg huwelijk kunnen verwachten.
  7. Mensen geloofden dat het huis welvarend zou zijn als het voor het eerst in de lente van een zwaluw gezien zou worden om te vertrekken na een handjevol aarde, zogenaamd om zijn nest te bouwen.
  8. Volgens het gedrag van deze vogels werd bepaald of het jaar productief zou zijn: als de zwaluwen als eerste uit het zuiden zouden vliegen (ze openden de lente), zou je dit jaar een goede oogst kunnen verwachten.
  9. In de dorpen respecteerden ze deze vogels met groot respect: zelfs als iemand per ongeluk een zwaluw doodde, vreesden mensen dat de vogels haar dood zeker zouden wreken, en in het dorp zou de dood van het vee beginnen.

Zoals u kunt zien, is het teken dat zwaluwen en gierzwaluwen laag over de grond vliegen - naar de regen - niet de enige die met deze vogels wordt geassocieerd. De wijsheid van mensen en anderen, niet minder belangrijk en nuttig. Als afsluiting van het gesprek over de zwaluwen, herinneren we ons nog een functie die beweert dat een steentje dat is weggehaald uit een nest dat door de zwaluwen is achtergelaten een prachtig amulet voor de eigenaar ervan zal worden.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

52 − 48 =