zwaluwen hebben een nest van een teken gemaakt

In de oudheid voerden mensen verschillende waarnemingen uit, vooral met betrekking tot de omringende natuur, vogels, dieren en andere levende wezens. Ze waren op zoek naar bepaalde patronen, conclusies aan het trekken, die uiteindelijk de basis vormden voor de opkomst van verschillende bijgelovigheden. Het teken van het "zwaluwnest" staat op de lijst van het meest populaire en in het moderne leven. Over het algemeen wordt een groot aantal legendes geassocieerd met deze vogels en het is belangrijk op te merken dat verschillende culturen een eigen onderscheidend vermogen hadden. Bijvoorbeeld, voor de Ierse zwaluwen is iets duivels, en voor de Slaven werden deze vogels daarentegen geassocieerd met iets helders en goeds.

Teken - zwaluwen nest in het huis

In de meeste gevallen zijn bijgeloofen over deze vogels positief. In de oudheid geloofden mensen dat zwaluwen nooit een woning zouden bouwen in een slechte plaats, waar er veel negativiteit is en er een gevaar is voor hun leven.

Zwaluwen droegen een nest - populaire volkspersonages:

  1. In de meeste gevallen is het nest in het huis een voorbode van geluk.
  2. Als uw huis in de garage is gebouwd, is dit een goed teken, wat aangeeft dat u niet bang hoeft te zijn voor ongelukken en ernstige defecten. Toch is het mogelijk om geen zorgen te maken over problemen met de technische inspectie en met medewerkers van de verkeerspolitie. Wanneer de eigenaar de auto wil verkopen en op dat moment de zwaluwen beginnen te nesten, betekent dit dat men zich geen zorgen kan maken, omdat de deal succesvol zal zijn.
  3. Zwaluwen bouwen een nest boven het raam - dit is een goed teken, wat aangeeft dat de woning vol is van positieve energie.
  4. De Slaven geloofden dat als de zwaluwen een nest hadden gemaakt, het een prachtige wacht tegen vuur en bliksem was.
  5. Als de zwaluwen nestelen op een balkon of bij een raam - dit is een teken voor een jong meisje is een voorbode van een vroeg huwelijk.
  6. Een andere manier om bijgeloof over een nest te interpreteren, betekent dat het een duidelijk teken is dat aangeeft hoe snel een gekoesterde wens wordt gerealiseerd. In de nabije toekomst zullen de geplande plannen kunnen worden geïmplementeerd en de resultaten zullen perspectieven op de lange termijn opleveren.
  7. Wanneer zwaluwen een nest bouwen in het huis - dit is een goed teken, wat aangeeft dat de familie voorbeeldig en moreel stabiel is.
  8. Volgens een andere veel voorkomende interpretatie van de voortekenen is het zwaluwsnest een voorbode van een aanvulling in het gezin. Velen noemen vogels "Gods zegen". Het wordt aanbevolen om de zwaluwen te voeren, zodat het teken uitkomt.

De Slaven geloofden dat hun huizen alleen bij huishoudens werden gebouwd. In Duitsland worden zwaluwen beschouwd als heilige vogels, dus als ze bij de menselijke woning nestelen, is dit een symbool van gezondheid en geluk. Mensen geloven dat zo'n huis nooit zal lijden onder vuur of door een storm. Als er mensen met slechte bedoelingen naar het huis zijn gekomen, zullen de zwaluwen er zeker over informeren en een sterke zoem opwekken, wat hoofdpijn zal veroorzaken. In Siberië is het teken van het nest van de zwaluw ongunstig, omdat het als een slecht teken wordt beschouwd, veelbelovend zwaluwen nestelen op het balkon van het bordde dood van een van de huurders in het huis.

De Slaven geloofden dat het noodzakelijk was om het nest te beschermen en in geen geval om het te vernietigen, anders zou het leiden tot tal van problemen en tegenslagen. Daarna zullen de zwaluwen nooit het huis binnenkomen en geluk met zich meebrengen. Als in het verwoeste nest de kuikens waren - dit is een slecht teken dat een gevaar voor het leven van kinderen in het gezin met zich meebrengt. Toen de vogels lange tijd een nest bouwden en het toen op een gegeven moment in de steek lieten, zou je een soort problemen moeten verwachten.

Een persoon die geen vogels heeft verdreven die een woning willen bouwen en er zelfs aan hebben bijgedragen, kan op gunstige veranderingen rekenen.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 5 =