witte magische samenzwering

Veel witte magie is heel divers. Ze werden millennia lang van generatie op generatie doorgegeven.

Wat is witte magie?

Spreuken en complotten van witte magie zijn gericht op goede en goede daden. Een van de belangrijkste gebieden is complotten van de effecten van donkere magie. Als u weet dat uw tegenstanders in persoon, moet u hem in de ogen kijken en zeggen: "Evil plannen merkte dat ik nam zijn ogen naar kijken en otvozhu Wie een complot tegen mij, laat hem krijgt nu weer terug ..." Als deze samenzwering wordt uitgesproken met geloof en gevoel, dan zal dit een betrouwbare verdediging voor je zijn.

Ook zijn er complotten en charmes van witte magie voor welzijn in het gezin. Wanneer gezinsleden elkaar proberen te begrijpen, zullen ze eventuele moeilijkheden het hoofd bieden. En familie-frustratie brengt alleen verdriet en trekt nieuwe problemen aan. Voor het welzijn van het gezin kun je de volgende samenzwering zeggen:

  • Heilige beschermengel, mijn trouwe helper. Houd onze familie uit moeilijkheden en ruzies, zodat geluk altijd in huis is. Ik vraag je om dit met heel mijn hart te doen, laat de vrede komen naar het huis van onze familie.

Veel witte magie voor de liefde

De droom van elk meisje is om de liefde van haar leven te vinden. Het moet een persoon zijn die voor haar zal zorgen, ondersteunen, liefhebben en begrijpen. Het gaat over zo iemand dat alle meisjes dromen. Daarom besluiten veel meisjes hun toevlucht te nemen tot de hulp van de magie, die onze overgrootmoeders gebruikten.

Liefdesbedels van witte magie kunnen uitgesproken worden in helder water. Om dit te doen, moet je het meest zuivere stromende water (beter bronwater) krijgen. 'S Avonds moet je een rode kaars aansteken en naar het water kijken zeg: "Het water is schoon, help me de geest van een geliefde te vinden. Laat me zo snel mogelijk over te weten en haast hier, tijd te verliezen. Ik kijk er echt naar uit, want zijn hart shore". Daarna kun je de kaars uitdoen en naar bed gaan. Breng 's morgens het water in stromend water en zeg: "Vind mijn geliefde, bevrijd mijn hart van verdriet".

Veel witte magie voor geld

Tijdens de volgende aankoop, wanneer je de verandering ontvangt, zeg je mentaal: "Trek het geld in je portemonnee, als een snelle beek." Hierin is niets ingewikkelds. Op het onderbewustzijn stel je het werven van fondsen uit, dus het geld zal echt verschijnen. Het belangrijkste hier is niet eens woorden, maar je concentratie en goede afstemming. Als je gewoon een complot fluistert en wacht op het manna van de hemel, zal er niets uitkomen. Je moet begrijpen dat geld ergens voor komt, dus ideeën genereert en nergens bang voor bent. En de juiste aanpassing zal u helpen op het pad naar welzijn.

Veel witte magie om je geliefde terug te brengen

Hier moet je het volgende weten - elk geweld is slecht. Daarom is de terugkeer van iemand en dwang naar iets niet langer witte magie. Als je gefrustreerd bent in een relatie, kun je een spreuk gebruiken om te verbeteren liefdes samenzweringen van witte magierelaties, om elkaar te leren verstaan ​​en begrijpen. Maar een persoon terug krijgen zit vol met slechte gevolgen.

Er zijn manieren waarop een persoon kan worden geretourneerd, maar de toepassing ervan, zult u onherstelbare schade toebrengen aan zichzelf en de andere persoon. Dit is het verschil tussen de charmes van witte en zwarte magie. U bent vrij om een ​​samenzwering van de witte magie voor de gezondheid of de samenzwering van de witte magie van alcoholisme te zeggen. Maar met dergelijke problemen is het beter om professionele magiërs te contacteren. Deze mensen kennen de beste methode en weten hoe ze energie moeten richten. Gebeden en witte magische spreuken zijn zeer eenvoudig, maar het is belangrijk om te geloven in hun kracht en leren hoe het te gebruiken.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − 9 =