Welke god ben jij bij het teken van de dierenriem? | actualidadypolitica.com

Welke god ben jij bij het teken van de dierenriem?

welke god ben jij bij het teken van de dierenriem

Tot op heden is niet alleen het bekende dierenriem, maar ook de Griekse horoscoop bekend, waaronder 12 Olympische goden. De bekwaamheden en capaciteiten van de goden hebben een impact op mensen, met wat meer, en anderen met minder.

Welke god ben jij bij het teken van de dierenriem?

De Griekse goden hadden zowel goede als negatieve eigenschappen die van invloed kunnen zijn op een persoon. Na het lezen van hun kenmerken, kunt u veel interessante informatie leren.

Wat voor soort Griekse god ben jij door het teken van de dierenriem:

 1. Van 21 maart tot 20 april - Ares. God geeft mensen die worden bezocht door het vermogen om lief te hebben en te haten. Ze hebben de kracht om hun doelen te bereiken, maar vanwege hun eigen instincten kunnen ze onder hun macht vallen.
 2. Van 21 april tot 20 mei - Hestia. Onder auspiciën van deze godin worden mensen geboren die ijverig, hardwerkend en doelgericht zijn. Voor hen is thuiscomfort erg belangrijk. De negatieve kant kan worden toegeschreven aan isolatie en een neiging tot eenzaamheid.
 3. Van 21 mei tot 21 juni - Hermes. Om erachter te komen wat voor soort man en vrouw een god is door het teken van de dierenriem, is het vermeldenswaard dat Hermes zijn afdelingen een mooie welsprekendheid en een goede humor geeft. Er zijn minnen - impulsiviteit en onthechting.
 4. Van 22 juni tot 22 juli - Hera. Mensen die worden bezocht door deze godin zijn buitengewone persoonlijkheden. Daarbij zijn ze trouw en trouw. Aan de negatieve eigenschappen kan lust, jaloezie en grilligheid worden toegeschreven.
 5. Van 23 juli tot 23 augustus - Apollo. Deze Griekse god op het sterrenbeeld geeft mensen een talent en een prachtige intuïtie. Tegelijkertijd kunnen ze de situatie uit zichzelf starten. Negatieve functies zijn onder meer arrogantie en vijandigheid.
 6. Van 24 augustus tot 23 september - Athena. Geboren in deze periode hebben mensen wijsheid en talent in verband met kunst. Aan de positieve kanten is het mogelijk om enorme wilskracht te dragen. Tegens van zulke mensen - egoïsme en verlangen om te regeren.
 7. Van 24 september tot 23 oktober - Aphrodite. Voor degenen die in deze periode zijn geboren, is de zin van het leven liefde, waardoor ze veel kunnen bereiken. Goede eigenschappen zijn zachtheid en vriendelijkheid en negatief - narcisme, overmatige goedgelovigheid en luiheid.
 8. Van 24 oktober tot 22 november - Hades. Onder auspiciën van deze god worden mensen geboren met een complex karakter. Ze graven constant in zichzelf en zijn achterdochtig. Het is vermeldenswaard de enorme interne kracht.
 9. Van 23 november tot 21 december - Zeus. De belangrijkste en meest krachtige god van Olympus voor dit teken van de dierenriem is het vermogen om anderen te overtuigen. Zulke mensen zijn eerlijk, slim en neerbuigend voor de zwakken. Negatieve functies kunnen worden toegeschreven aan overmatige zelfbeheersing.
 10. Van 22 december tot 20 januari - Hephaestus. Zulke mensen hebben veel talent en toewijding, wat hen helpt om grote hoogten te bereiken. Dat zijn ze Griekse goden door de tekens van de dierenriemdoelgericht en welwillend. De nadelen zijn ingetogen zelfrespect en isolatie.
 11. Van 21 januari tot 19 februari - Artemis. Onder de auspiciën van deze godin worden zelfvoorzienende en rechttoe rechtaan mensen geboren. Ze zijn ook onafhankelijk en zelfverzekerd. De negatieve kenmerken omvatten de afwijzing van advies van anderen en de niet-erkenning van autoriteiten.
 12. Van 20 februari tot 20 maart - Poseidon. Geboren in deze periode hebben een helder temperament, maar ze zijn kwetsbaar. Het is vermeldenswaard de aanwezigheid van goede intuïtie en het vermogen om diepe gevoelens. De nadelen zijn wraakzucht en prikkelbaarheid.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 10 = 14

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: