wat te doen op pure donderdagvoorstellingen

Puur donderdag valt in de laatste week voor Pasen. De eigenlijke naam zegt dat het op deze dag gebruikelijk is om de orde te herstellen, en dit geldt niet alleen voor de woning, maar ook voor de ziel. Velen zijn geïnteresseerd in wat te doen op Pure Thursday voor Pasen, en wat verboden is.wat te doen op pure donderdagvoorstellingen

Puur donderdag valt in de laatste week voor Pasen. De eigenlijke naam zegt dat het op deze dag gebruikelijk is om de orde te herstellen, en dit geldt niet alleen voor de woning, maar ook voor de ziel. Velen zijn geïnteresseerd in wat te doen op Pure Thursday voor Pasen, en wat verboden is. Met deze dag zijn er veel tekenen, gewoonten en rituelen die in de oudheid zijn ontstaan ​​en die tot op de dag van vandaag bewaard zijn gebleven.

Wat te doen op Pure Thursday - borden

De belangrijkste traditie van deze dag wordt beschouwd als zwemmen tot het ochtendgloren. Er wordt aangenomen dat op deze manier een persoon de geaccumuleerde negatieve en toegewijde zonden verwijdert. Het beste is om onder koud water te wassen, maar alleen zonder fanatisme. Het hele punt is dat koud water helpt om ziektes weg te wassen, en het geeft ook schoonheid. Trouwens, in de oudheid werd er zeep achtergelaten voor de nacht op straat, maar gouden of zilveren sieraden werden in het water gestopt.

Schone donderdag - wat te doen op deze dag:

  1. Om hun financiële situatie te verbeteren, wordt deze dag driemaal aanbevolen om hun geld te hertellen: bij zonsopgang, tijdens de lunch en bij zonsondergang. Het is belangrijk om al het geld dat in huis is te verzamelen, zowel papier als munten.
  2. Er is een teken dat het knippen van haar in Pure Thursday een positief effect zal hebben op hun groei, en het haar zal ook dikker en gezonder worden.
  3. Op deze dag is het gebruikelijk om op donderdag zout in te slaan, wat een enorme kracht heeft. Het wordt gebruikt in verschillende rituelen en wordt ook als amulet gedragen.
  4. In de oudheid was het tegenwoordig gebruikelijk om een ​​grote was te regelen, dat wil zeggen, je hoeft niet alleen van kleding te veranderen, maar ook van beddengoed, tafelkleden en zelfs gordijnen. Zorg ervoor dat je tapijten en tapijten verslaat.
  5. Er is een teken dat schoonmaken op schone donderdag de ruimte van het negatieve zal zuiveren en een persoon vreugde zal geven voor het komende jaar. Het reinigen van de omgeving helpt om het huis het hele jaar schoon te houden, zodat je ruzies, schandalen en verschillende negatieven kunt vermijden. Het is belangrijk om zelfs in de verste hoeken vuil te verwijderen. Vuil water moet uit het huis worden gegoten en het beste van alles buiten de poort. Kies een plaats waar geen leven is, bijvoorbeeld een weg of stenen. Als je in een appartement woont, giet je het water in het toilet en was je het drie keer.
  6. Op deze dag is het gebruikelijk om jeneverbes of heide te verzamelen, omdat wordt aangenomen dat deze planten, verzameld op Pure Thursday, magische kracht hebben. Als je ze thuis houdt, beschermen ze tegen verschillende problemen en negativiteit. Om dit te doen, moeten een paar takjes worden bevestigd in de buurt van de voordeur, en een ander paar geplaatst in de buurt van het icoon van Christus.

Er zijn ook tekenen die betrekking hebben op wat niet mogelijk is op Pure Thursday. Tijdens de dienst die op deze dag wordt gehouden, kun je niet gaan zitten, omdat het een "grote status" wordt genoemd. Kaarsen die tijdens de dienst bewaard moeten worden, mee naar huis nemen en als ze onderweg gedoofd zijn, dan ze weer van de lamp aansteken en volledig laten doorbranden, omdat dit zorgt voor schone donderdag wat te doen op deze daghet hele jaar door geluk voelen. Verboden gedurende deze dag zijn er producten van dierlijke oorsprong. Ga niet weg in de gootsteen afwastoestellen op Pure Thursday. Het wordt niet aanbevolen om plezier te hebben op deze dag. Een ander verbod betreft schulden, dus op deze dag is het niet nodig om geld en waardevolle spullen uit te lenen, omdat een persoon daardoor zijn welzijn kan verliezen. Totdat het huis volledig is gewassen, kunt u niet beginnen met het koken van gebak, maar ook met het kleuren van eieren. Trouwens, het is vanuit de staat van bakken dat je de toekomst kunt beoordelen. Als de cake brokkelig was en niet propeksya, dan is het de moeite waard om je voor te bereiden op een moeilijk jaar. Bij goed bakken en blozen, wees niet bang voor iets verkeerd.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 − 83 =