waarzeggerij door Andrew op 13 december voor een droom

Een van de belangrijkste orthodoxe feestdagen is de dag van St. Andrew the First-Called. In de nacht van 12 op 13 december probeerden meisjes uit de oudheid hun toekomst te achterhalen. Er zijn veel verschillende rituelen, maar vaker zou eerlijke seks graag willen weten over de liefdesrelatie. Het voorspellen van waarzeggerij in de nacht van Andrew kan niet alleen een zijn, maar ook in het gezelschap, dat onze voorouders hebben gedaan, zich verzamelen bij iemand thuis. Er wordt aangenomen dat er tijdens de voorspelling in het huis geen mannen mogen zijn.

Populaire waarzeggerij voor de vakantie van Andrew op 13 december

Zoals eerder vermeld, zijn er veel verschillende manieren om te voorspellen die eenvoudig en toegankelijk zijn.

Populaire manieren om Andrew te voorspellen:

  1. Veel meisjes gebruiken waarzeggerij om uit te zoeken wanneer ze onder de kroon gaan. Om het vast te houden, moet je een handvol erwten pakken. Ontspan dan, ontdoe je van alle externe gedachten en concentreer je op je vraag. Giet daarna erwten in een kom en begin met het kiezen van een "ja" of "nee". Het woord dat op de laatste erwt viel, is het antwoord op de vraag. Zoals je ziet, is waarzeggerij vergelijkbaar met het bekende ritueel met kamille.
  2. Er is een waarzeggerij door Andrew in naam van een vrijer, die zowel jonge meisjes als volwassenen kennen. Om het uit te voeren, moet je 11 identieke stukjes papier nemen en 10 verschillende mannelijke namen schrijven, en een lege laten. Folders kunnen in een buis worden gerold, of u kunt ze gewoon omdraaien en onder het kussen leggen. Wanneer je 's ochtends wakker wordt, moet je eerst je hand onder het kussen leggen en een blad krijgen. Als er geen naam op het blad staat, moet u in de nabije toekomst niet verwachten dat u de suchenes tegenkomt.
  3. Waarzeggerij door Andrew tot profetische slaap zal helpen om de gebeurtenissen van de toekomst te zien, inclusief de door hem gekozen gebeurtenis. Om dit te doen, moet je op de avond van de vakantie een bak water onder je bed leggen en een kleine hoeveelheid kutya, een spiegel, een mes en een mannenpet onder het kussen leggen. Als er een specifieke man is, kan de hoed worden vervangen door een stuk hout dat van het hek van het huis wordt gehaald waar het voorwerp van aanbidding leeft. Er wordt aangenomen dat als je aan alle voorwaarden van het ritueel hebt voldaan, je 's nachts je toekomstige echtgenoot kunt zien.
  4. Er is nog een waarzeggerij door Andrey op 13 december, waarmee je ook je toekomstige keuze kunt zien. Om dit te doen, moet je je eigen kam pakken, deze onder het kussen leggen en deze woorden zeggen: "Serveer, gemummificeerd, kam mijn hoofd". Er wordt aangenomen dat dit zeker zal helpen om te zien in de droom van haar toekomstige echtgenoot.
  5. Grote populariteit wordt genoten door het raden van de nacht van Andrew op 13 december op het koffiedik. Kook de natuurlijke koffie, giet het in een kopje en drink, zodat de minimale hoeveelheid vloeistof blijft, nou ja, de dikke. Dan moet je de beker bedekken met een schotel en drie keer om hem neer te halen. Dankzij dit zal het bosje langs de bodem kruipen, wat ons in staat zal stellen om verschillende figuren te beschouwen, wat voorspellingen voor de toekomst zullen zijn. Als je het beeld van een hond ziet, dan is het een symbool van vriendschap, maar bomen profeteren over rijkdom. Het was mogelijk om de ladder te beschouwen, dus in de nabije toekomst zal het mogelijk zijn om zijn doelen te bereiken. Als de afbeelding op een berg lijkt, is het een symbool van een moeilijk levenspad.
  6. Deze waarzeggerij kan zowel in het bedrijf worden uitgevoerd, waarzeggerij op de vakantie van Andrew 13 decemberen alleen. Neem een ​​paar kopjes en leg er één op elk: brood, zout, suiker, ringen, munt en giet gewoon water in een bak. Daarna selecteert iedereen, zijn ogen dicht, één kopje en kijkt naar het resultaat. Ui is een voorbode van tranen en brood belooft rijkdom. Als de ring valt, kun je je voorbereiden op de bruiloft en het water geeft stabiliteit aan. Er zat zout in de beker, dit is een waarschuwing voor problemen, en suiker belooft plezier. Het is duidelijk dat geld een symbool van rijkdom is.

Ik zou willen zeggen dat alleen mensen die geloven in de werking van magie een waarheidsgetrouw antwoord kunnen krijgen, dus het benaderen van de rituelen is volledig verantwoord.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 79 = 83