waarzeggerij op 14 februari

Wat voor soort meisje wil niet weten waar ze de liefde zal ontmoeten en wanneer zal het gebeuren? Om de sluier van geheimzinnigheid enigszins te openen en naar de toekomst te kijken, kun je verschillende waarzeggingen gebruiken in de nacht van 14 februari of op Valentijnsdag zelf. Ze zullen helpen om de toekomst te voorspellen en om uit te zoeken wanneer de kennismaking met de tweede helft zal plaatsvinden of wat te verwachten van de reeds bestaande relaties.

Raden op 14 februari op de verloofde

  1. Morning waarzeggerij. De eenvoudigste waarzeggerij op 14 februari kan zo gedaan worden, je moet die dag 2-3 uur voor zonsopgang opstaan ​​en aan het raam zitten. Als er vóór de zonsopkomst onder het raam een ​​jongeman voorbij gaat, dan is dit jaar het mogelijk om te wachten op een ontmoeting met de tweede helft, trouwens, het is mogelijk dat de geliefde kerel er hetzelfde uitziet als degene die er hetzelfde uitziet.
  2. Het veronderstellen op het takje. Een andere manier om erachter te komen of je handen en harten moet aanbieden is even eenvoudig. Het is noodzakelijk om de wilg te vinden en verschillende takken van de boom te breken, selecteer vervolgens een van de takken en probeer deze doormidden te breken. Als de staaf zal breken met een crunch, dan wachten op ambulance bruiloft is niet noodzakelijk, maar in het geval dat het gewoon te buigen, kunt u rekenen op het feit dat in de nabije toekomst het huwelijk, of op zijn minst, Burgerlijke aanbod zal zijn.
  3. Het veronderstellen op een koekenpan. En hier is nog een gissing op 14 februari voor liefde, je moet een schone pan nemen en die onder je bed onopgemerkt onder je moeder leggen, terwijl je zegt: "Kom schoonzoon zijn er pannenkoeken". De volgende ochtend moet ik mijn moeder vragen of ze een jongeman in een droom heeft gezien, als dit waar is, dan zal het meisje binnenkort haar man ontmoeten.
  4. Waarzeggerij op papier. Eindelijk, je kunt gewoon op de stukjes papier verschillende mannelijke namen schrijven, maar één blad moet leeg worden gelaten. Alle noten en blanco blad grondig en krijgen een, zodat u kunt vinden van de naam van haar toekomstige echtgenoot, maar als de opgerolde blanco stuk papier in de nabije toekomst niet mag verwachten dat de noodlottige liefde.
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 + = 42