waarom kun je geen pauwenveren thuis houden

Veel van verschillende reizen brengen souvenirs, waaronder ongelooflijk mooie pauwenveren. Er zijn mensen die weigeren te kopen van de aankoop, rekening houdend met een bord dat uitlegt waarom het onmogelijk is om pauwenveren thuis te houden, maar er zijn meningen met een absoluut tegenovergesteld gezichtspunt. Probeer dit probleem te begrijpen, om alle "en" te markeren.

Is het mogelijk om pauwenveren in huis te houden?

Onder de mensen is er een mening dat de mooiste veer in de wereld het huis van ongeluk kan lokken. Er is geen echt bewijs voor, maar er moet worden opgemerkt dat er niet alleen tekenen verschenen, maar ook als gevolg van lange observaties. Om te begrijpen of het mogelijk is om pauwenveren thuis op te slaan, zullen we alle bestaande opties overwegen:

  1. In Azië, dat trouwens de geboorteplaats van deze vogel is, wordt aangenomen dat de pauwenveer noodzakelijkerwijs in elk huis moet zijn. Het wordt beschouwd als een bewaker, die negatieve energie afstoot en beschermt tegen het boze oog.
  2. In Feng Shui zijn pauwenveren een belangrijk kenmerk dat materiële welvaart en luxe symboliseert. Thuis een veertje hebben, kan het vullen met geluk en succes. Als je vooruit wilt komen in je carrière, moet je een pen op de werkplek zetten.
  3. Het volksbord zegt dat pauwenveren in het huis ruzies, problemen, verdriet aantrekken pauwenveren in het huis van een teken en zelfs de dood. Dit kan te wijten zijn aan het feit dat in de oudheid in Griekenland en Rome de pen als heilig werd beschouwd en dat gewone mensen ze niet mochten aanraken. Als een persoon het verbod heeft overtreden, werd hij aan de dood onderworpen. Moslims hebben de legende dat het de pauw was die de poorten van het paradijs opende en de duivel buiten liet.

Er is ook een teken dat de energie van de veer uiteindelijk kan worden verspild en de pauw houdt van aanmoediging, de pen moet regelmatig worden overgehaald. Het wordt aanbevolen om een ​​schotel met maïs in de buurt van de veren te plaatsen en een paar complimenten te zeggen.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =