waarom je niet met je hoofd naar het raam kunt slapen

Om een ​​persoon zich goed en gezond te laten voelen, heeft goede waarde een goede nachtrust, dus mensen die met energie werken, wordt aangeraden om de juiste plaats voor een bed te kiezen. Daarom zijn er veel verschillende vragen, het is bijvoorbeeld de moeite waard om te overwegen of je naar het raam kunt sluimeren. Volgens de uitgevoerde experimenten was het mogelijk om vast te stellen dat mensen die de juiste slaapplaats hebben gekozen, zich veel beter voelen.

Waarom kan je niet met je hoofd tegen het raam slapen?

Bovenal besteedt deze kwestie aandacht aan een dergelijke populaire richting als Feng Shui. Specialisten op dit gebied zorgen ervoor dat het hoofd ten strengste verboden is om voor het raam te slapen, omdat een persoon moe zal worden en er ook verschillende problemen zullen zijn in zijn privéleven, werk en andere sferen. Je kunt ook niet met je voeten naar de deur slapen, wat ook gevaarlijk is voor je eigen energie.

Er is een andere mening over het feit dat je niet kunt slapen met je hoofd naar het raam, en het wordt geassocieerd met een nationaal teken. In de oudheid was er een bijgeloof dat na zonsondergang op de grond is anders loopt kwaad, dat ziet er in het venster, en als een man om zijn hoofd zal liggen, kan hij niet gewoon bang, maar ook hun energie verliezen.

Hun mening over dit onderwerp is voor yogi’s die hun best doen om de prestaties van hun lichaam te verbeteren. Ze zeggen dat je hoofd naar het raam kunt slapen, maar alleen als het aan de noord- of noordoostzijde is. Dankzij dit is het mogelijk om te slapen, en ook om de staat van zaken in verschillende levenssferen te verbeteren.

Als het zinvol is om de situatie te beoordelen, kan slapen in de buurt van het raam niet nuttig worden genoemd, omdat niet alle ramen kunnen worden beschermd tegen tocht. Bovendien zal de maan periodiek schijnen, wat ook de slaap zal voorkomen, en bij sommige mensen veroorzaakt maanlicht hoofdpijn. Bovendien is slapen nabij het raam rusteloos en veroorzaakt het een gevoel van onzekerheid.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 33 = 41