waarom niet waken voor een man

Het kiezen van een cadeau voor een man in veel mensen veroorzaakt verwarring. Vrouwen kunnen oorbellen, ringen, armbanden, enz. Doneren, en de mannen van de accessoires, die hij altijd op zich draagt, passen alleen op het horloge. Maar om een ​​of andere reden wordt er vaak gezegd dat het onmogelijk is om mannen een wacht te geven; bijgeloof en voortekenen profeteren van afscheiding van de geliefde en tegenspoed.

De geschiedenis van het horlogeverbod begon tweehonderd jaar geleden, bijna onmiddellijk, zodra de eerste exemplaren van deze mechanismen verschenen. Onbewuste mensen waren uren bang, tk. Ze begrepen hun apparaten niet en het was hun vreemd dat het mogelijk was om het niet-materiële te meten, dat wil zeggen, tijd. En alles wat mensen niet begrijpen, veroorzaakt angst in hun onderbewustzijn, dus verschillende ongevallen begonnen geassocieerd te worden met de klok.

Het Chinese karakter voor kwaad en dood lijkt erg op de wijzerplaat van een horloge. Daarom, zelfs in de oudheid, geloofden de Chinezen dat de klok mensen een boze geest gaf en het uurwerk ongeluk veroorzaakt. Tot nu toe zijn de Chinezen erg op hun hoede voor de handhorloges en geven ze deze nooit aan elkaar met de wens van het goede. Het Chinese volk heeft de gewoonte om de klok aan de vijand te geven met de wensen van tegenslagen en op de mislukking te vertrouwen.

Gelovigen in tekenen beweren dat een meisje een horloge moet geven aan een man, een meisje moet scheiden met haar uitverkorene en ongelukkig moet zijn. Er wordt aangenomen dat de stabiliteit in de relatie van het verliefde paar pas zal zijn als de pijlen stoppen, maar het mechanisme zou moeten afbreken - de verbinding tussen de harten van mensen stort onmiddellijk in.

Is het mogelijk om een ​​man een horloge te geven?

Momenteel spelen horloges vaak de rol van dure sieraden, bijvoorbeeld in Zwitserland kan het polshorloge-mechanisme worden gebruikt om het financiële welzijn van de eigenaar te beoordelen.

Ondanks alle negatieve signalen zullen maar weinigen mannen van dure horloges weigeren als een geschenk. Om het magische op zijn minst enigszins glad te strijken kan ik iemand een wacht geven?het effect van de voortekens dat het horloge niet kan worden gegeven, leek te zijner tijd een ander geloof. Er staat dat je een man een horloge kunt geven als hij er een klein bedrag voor terug geeft.

Zich richtend op deze twee tekens, kiest iedereen of hij een man als een presentatie van de klok wil geven of niet. Als een meisje of vrouw verliefd is op een sterkere seks, zal ze zeker een alternatief vinden voor een cadeau en zal ze geen horloge geven, maar liever een gelijkspel of een seizoenskaart naar de sportschool.

Ondanks alle overtuigingen zeggen de statistieken dat het aantal ruzies ongeveer hetzelfde is bij paren waarbij de klok aan een man werd gegeven en in gezinnen zonder een dergelijk geschenk.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 + = 64