Waarom je geen paddestoelen kunt eten in een schrikkeljaar

Zoals bekend is, verschilt het schrikkeljaar van de gebruikelijke omdat het een dag langer meegaat en deze dag op 29 februari is. In de loop van eeuwenlange observaties door mensen van gebeurtenissen die in schrikkeljaren plaatsvonden, hebben zich alle verschillende tekens en overtuigingen gevormd die zij tot nu toe hebben gevolgd. Een van deze overtuigingen wordt geassocieerd met rustige jacht, en waarom eet je geen paddenstoelen in een schrikkeljaar - in dit artikel.

Is het mogelijk om paddestoelen te plukken en te eten in een schrikkeljaar?

Ik moet zeggen dat de glorie van een schrikkeljaar slecht is en dat er dit jaar veel slechte tekenen en overtuigingen in verband worden gebracht met veel iconische gebeurtenissen. In het bijzonder wordt het niet aanbevolen om een ​​bruiloft te spelen, om de geboorte van een baby te plannen, om een ​​nieuw huis te bouwen. Wat kan ik zeggen, alle initiatieven in dit jaar is niet welkom, en dat allemaal omdat van de curve van Kasyan, die hoewel hij een heilige was en een heldere engel verraden God en was voor straf en gedwongen op een legende om te waken staan ​​aan de poorten van de hel en alleen eenmaal per jaar om zijn post te verlaten, en op anderen om een ​​hamerslag op het hoofd te ervaren gedurende drie opeenvolgende jaren van de aan hem toegewezen engel, en op de vierde om te rusten.

Wie geïnteresseerd is in de vraag of er paddestoelen in een schrikkeljaar, moet verwijzen naar de tradities van voorouders, die geloofde dat in een jaar de aarde zich ophoopt in zichzelf alle kwaad, en dus champignons zijn giftig en gevaarlijk voor het leven. Als je ze verzamelt, kun je bellen voor problemen, tegenslagen en problemen. Er is nog een andere verklaring: eens in de 4 jaar wordt het mycelium herboren, dus moet ze de kans krijgen om uit te rusten en haar niet te storen. Ook verzameld in deze periode, de champignons opnieuw kan bevatten verhoogde hoeveelheden giftige stoffen, het is waar om te raden wanneer het degeneratie zal gebeuren, kan dus niet veel mensen geloven dat de champignons in een schrikkeljaar is mogelijk. Maar iedereen beslist deze vraag voor zichzelf.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 8 = 1