13 Vrijdag van de voortekenen

Het is geen geheim dat de angst van vrijdag, 13, historische wortels heeft. Oude overtuigingen zeggen dat op deze dag heksen, geesten en verschillende boze geesten samenkwamen en Satan zelf het hoofd van de bal was. De christelijke cultuur draagt ​​de legende dat Adam en Eva de verboden vrucht op deze dag hebben geproefd, en daarin, na jaren, was er de moord op Abel Cain. De kruisiging van Christus vond ook op vrijdag plaats (het aantal is in dit geval niet gespecificeerd).

Sindsdien was vrijdag de 13e overwoekerd met bijgeloof en tekenen. We zullen een aantal van hen overwegen:

 1. Door bijgeloof op vrijdag 13 kunt u niet op reis gaan, omdat een dergelijke weg niet zal worden gevuld met aangename verrassingen.
 2. Er wordt aangenomen dat er deze dag veel auto-ongevallen zijn, dus bestuurders moeten vooral voorzichtig zijn aan het stuur.
 3. Op zo'n dag moet men niet naar het ziekenhuis gaan en mag het niet worden gebruikt, omdat het risico bestaat dat de acties van medisch personeel niet tot een succesvol resultaat leiden.
 4. Moderne bijgeloof zegt dat zelfs computervirussen bijzonder agressief worden en daarom wordt het aanbevolen om op die dag geen gebruik meer te maken van gadgets en internet.
 5. Er wordt aangenomen dat de plant die op vrijdag de 13e werd geplant niet zal groeien en vrucht zal dragen.
 6. Sommige mensen vrezen dat vrijdag de 13e leidt tot het feit dat ze weigeren om te hygiënisch te zijn: men gelooft dat het op deze dag zelfs verboden is om nagels te knippen.
 7. Als u van baan wilt veranderen, vestig u dan niet op een nieuwe plaats op een dergelijke dag, dan kan het vooraf een niet-succesvolle ervaring vooraf bepalen.
 8. Er wordt aangenomen dat als iemands begrafenis op die dag valt, de dood van iemand anders in de nabije toekomst kan worden uitgesloten.
 9. Op deze dag is plezier, drinken, lekker eten, lachen verboden. Als je deze dag plezier hebt, kun je ongelukkig zijn.
 10. Op een nota, de bruiloft op vrijdag de 13e - een zeer ongewenst fenomeen.
 11. tekenen 13 vrijdag

 12. Als je geen serieuze zaak hebt, is het op deze dag beter om het huis helemaal niet te verlaten.
 13. Maak geen deals op die dag en maak geen aankopen, vooral geen grote.
 14. Dat de slechte voortekenen van vrijdag de 13e niet uitkwamen in je leven, ga op die dag naar de kerk.

De 13e, vrijdag en de borden klinken ongunstig. Over het algemeen gesproken is deze dag ongunstig voor de meeste activiteiten. Maar zelfs als je je erg zorgen maakt wanneer deze dag komt, vergeet dan niet dat na vrijdag de 13e, er altijd zaterdag de 14e is.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 + = 89