Verlaat het lichaam

De meeste onderzoekers die zich bezighouden met het fenomeen van het reisbewustzijn, beweren dat elke persoon in een droom uit het fysieke lichaam komt. Laten we dit fenomeen in meer detail bekijken, de mechanismen en implementatiemethoden.

Wat is de astrale output van het lichaam?

Het hele concept van het astrale, veel mensen associëren zich ten onrechte met het hiernamaals. In feite is dit niet waar. Het astrale is echt een andere wereld, maar heeft niets met de doden te maken. Deze plaats, de ruimte waarin alle wijsheid van het universum is geconcentreerd, alle kennis en geheimen. Natuurlijk is het moeilijk om in het astrale te komen en deze mogelijkheid komt alleen beschikbaar als er een voorbereiding is in de persoon, zuivering van bewustzijn en gedachten.

Een bewuste astrale terugtrekking uit het lichaam is een complex proces, dat inspanning en voortdurende spirituele oefening vereist. Een sterk verlangen om in het astrale te komen en de oneindigheid van het universum te begrijpen, kan helpen bij de realisatie van de uitgang van het lichaam.

Technieken en manieren om uit het lichaam te komen

Er zijn twee manieren om het fysieke lichaam te verlaten en een astrale reis te maken:

  1. Bewuste uittredingen uit het lichaam tijdens de slaap zijn lucide dromen.
  2. Directe uittreding uit het lichaam zonder eerdere slaap.

Verstandige dromen zijn gemakkelijk te leren, zelfs voor beginners. Er is een uitstekende techniek om in een droom uit het lichaam te komen:

  • Ga op de gekozen dag een half uur eerder dan normaal naar bed. Het is wenselijk dat de vorige dag niet te gespannen is, het is beter om in het weekend te oefenen;
  • wakker worden een half uur eerder dan normaal, en een half uur in de tekst van lucide dromen, astrale, uit het lichaam te lezen;
  • Na de toegewezen tijd, ga terug naar slaap voor een uur en een half. De eerste 10 minuten van dit interval is het noodzakelijk om in een bewuste slaap te komen, waarbij de nadruk ligt op het verlangen om uit het lichaam te komen.

Misschien zal het de eerste keer niet werken, maar het mag je niet stoppen. Zoals de praktijk aantoont, is dit de snelste manier om uit het lichaam te komen, en in herhaalde gevallen ervaart 90% van de mensen lucide dromen.

Methoden voor directe uittrede uit het lichaam:

  1. Hypnose en hypnotiserende banden. Deze techniek bestaat hetzij in het externe beheer van de mens in een staat van hypnose, of de onafhankelijke prestatie van deze aandoening door te luisteren naar bijzondere opnames.
  2. Zelfhypnose. Het is noodzakelijk om communicatiesessies met uw eigen onderbewustzijn uit te voeren. De beste tijd hiervoor is het moment van onmiddellijk inslapen en ontwaken. Deze momenten zijn het meest succesvol, omdat ze de overgang van het bewuste naar het onderbewuste dragen, die kan worden gecontroleerd. Elke dag moet men zichzelf inspireren met de wens om het fysieke lichaam te verlaten en in de astrale ruimte te komen.
  3. Lezing van speciale teksten. Op dit moment zijn er vele boeken en artikelen waarin de uitgangen aan het astrale vlak en methodieken die het mogelijk maken om dit te doen. informatie over reizen beztelesnyh lezende programma's op een bepaalde manier je hersenen op dezelfde prestaties en helpt om het bewustzijn te scheiden.
  4. Visuele afbeeldingen. Deze methode lijkt een beetje op autosuggestie, maar verschilt door het gebruik van verbeeldingskracht. astraal Verlaten van het lichaamHet is niet alleen noodzakelijk om een ​​wens uit het lichaam te krijgen inspireren, maar ook zeer kleurrijk vertegenwoordigen zichzelf uitgang proces. Dagelijks tijdens in slaap vallen en wakker worden onmiddellijk na de eerste moet worden gecreëerd in de hoofden van visuele beelden die de scheiding van je bewustzijn van het fysieke lichaam te beschrijven. Het is noodzakelijk om voor te stellen als je boven de aarde zweven, val je in een compleet andere wereld en ruimte.
  5. Oosterse praktijken. Het helpt ook om uit de lichaamsmeditatie te geraken. Eerst moet je ademhalingsoefeningen uitvoeren en dan hard werken met de chakra's, ze openen en schoonmaken. Asana's van yoga kunnen dit proces aanzienlijk versnellen.
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1