vastu shastra in het appartement

Vastu-sastra is een oude wetenschap waarmee je positieve energie in de kamer kunt versterken en daardoor het negatieve kunt verminderen. Het is gebaseerd op de Vedische astrologie, die verweven is met wetenschap, zoals de architectuur.

Harmonie leven in Vastu Shastra

Om uw site te bekijken en te bepalen waar een zone zich bevindt, moet u deze stapsgewijze instructie gebruiken:

 1. Neem het plan van uw appartement en zet de exacte locatie van het meubilair. Plan het plan in een vierkant of rechthoek.
 2. Zoek het midden van het appartement, waarop u een windroos moet aanbrengen. Draai het plan zodat het noorden bovenaan staat en schrijf opnieuw het plan in een vierkant, waarvan de zijden samenvallen met de zijden van de wereld.
 3. Verdeel het hele figuur in 9 identieke sectoren, kijk naar de afbeelding.
 4. Plaatsen waar de lijnen het plan van het appartement doorkruisen, worden Marmapunten genoemd en er mogen geen meubels in staan. De interne sector, die zich tussen de punten bevindt - Brahmastan, moet ook gratis zijn.

Hoe het appartement in Vastu Shastra analyseren?

Nu moeten we begrijpen wat elke sector wordt genoemd en welke waarde het heeft:

 1. Het noorden is Mercurius. De sector die verantwoordelijk is voor business, training en financiële positie. Het is het beste om boeken, spiegels en vaten hier met water te plaatsen. Een ideale plek om geld op te slaan.
 2. Het noord-oosten is Jupiter. Zone van spiritualiteit, geluk en gezondheid. Deze sector omvat positieve energie. De beste plaats in deze plaats is om pictogrammen, verschillende amuletten en niet-indrukwekkende meubels te plaatsen. Met Vastu-sastra om je huis te analyseren, is het de moeite waard erop te wijzen dat dit gebied ideaal is voor meditatie.
 3. Oost - de zon. In deze sector kun je het innerlijke zelf onthullen. Het wordt aanbevolen om hier te rusten en te mediteren. Als er vensters in dit gebied zijn, moeten deze vaak open worden gehouden.
 4. Zuidoost - Venus. Zone van romantiek, familie en harmonie. In deze ruimte wordt aanbevolen om voorwerpen te plaatsen die gerelateerd zijn aan liefdesrelaties, zoals geurkaarsen, verschillende decors, enz.
 5. Zuid - Mars. Dit gebied wordt bestuurd door de energie van het vuur, dus de plek is ideaal voor een open haard en kaarsen. Een goede plek voor de keuken, maar de badkamer is beter niet te plaatsen.
 6. Zuid-west - Rahu. In dit gebied, de meeste negatieve energie. Plaats hier zware meubels en massieve voorwerpen. Nog steeds deze zone van een soort.
 7. Het westen is Saturnus. Dit gebied is verantwoordelijk voor training en verantwoordelijkheid. Het is de moeite waard om een ​​opberg- en eettafel te plaatsen.
 8. Het noordwesten is de maan. In dit gebied kan Vastu Shastra allesbehalve een slaapkamer zijn. Het wordt in dit gebied aanbevolen om de icoon van de Moeder Gods bij de baby te plaatsen.

vastu sastra voor thuis

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 − 16 =