totem beer

De beer van onze voorouders werd als een speciaal dier beschouwd, het werd gevreesd en gerespecteerd, het werd geprobeerd het te beschermen en werd gevraagd om het kracht en moed te geven. De totem van de beer was niet aan iedereen gegeven om eigenaar te worden, het was nodig om een ​​bepaald karakter te hebben, anders zou het mogelijk zijn om tegenspoed te veroorzaken.

Betekenis van de totembeer

Dit dier heeft een ongelooflijke kracht en het geeft de persoon, als het zijn spirituele beschermheer is in een andere wereld. De totem van de beer werd alleen aan de grote krijgers, oudsten en tovenaars doorgegeven aan Slaven, een gewone man volgens overtuigingen, het is simpelweg onmogelijk om met de kracht van deze beschermheer om te gaan. Een zwakke, bedrieglijke en laffe persoon, een bezitter en zo'n totem kon gewoon gek worden, Bear onderdrukte hun wil, en ze begonnen boos te worden, ruzie te maken met familieleden en agressie te tonen.

Totem de beer voor een vrouw

Tegenwoordig wordt zo'n patroon soms door meisjes gekozen, maar Totem Bear for a woman kan gevaarlijk zijn. Dit dier geeft de persoon de moed, de wens om succes te behalen, maar om daarvoor te betalen moeten vaak eenzaamheid en een gebrek aan gezelligheid in huis zijn. Vaak zijn de meisjes die Bear als hun beschermheer kiezen ongelukkig in hun persoonlijke leven, kunnen ze geen levenspartner vinden. Zelfs als ze een relatie met een man beginnen, eindigen ze heel snel vanwege het verlangen van een vrouw om een ​​leider in het gezin te zijn.

Jongens die geen klein beetje geluk en doorzettingsvermogen hebben om hun gekoesterde droom te bereiken, integendeel, je kunt en moet kiezen voor Bear als je beschermheer. Dit zal hen helpen om hun plannen in realiteit te vertalen, de totem zal hen kracht en energie geven, klanten en gelijkgestemden aantrekken.

Wees voorzichtig!

Als je niet zeker weet of je agressie kunt beperken, kies dan niet Bear als een patroon, je kunt niet omgaan met zijn kracht.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

92 − = 91