onweer in februari, borden van mensen

Februari is de laatste wintermaand. Mensen in de oudheid hadden een gemengde mening over deze tijd. Aan de ene kant werd februari geassocieerd met strenge vorst en harde wind. En anderzijds - de tweede maand van het jaar markeerde het vertrek van de winter en het begin van een dooi. Dit is een soort overgangsperiode tussen koude dagen en het begin van de lente, die niet alleen licht geeft, maar ook de langverwachte warmte. Op dit moment observeerden mensen met speciale zorg alle natuurlijke verschijnselen. Ze zijn elkaar heel vaak opgevolgd. Februari is een rijke maand voor weerborden, die tegenwoordig populair zijn.

Donder en bliksem in februari - borden

De donder, waarvan het gerommel op één van de februaridagen werd gehoord, is een zeldzaam verschijnsel, dat sterke winden voorspelt in de nabije toekomst. Bliksem waarschuwt tegelijkertijd voor het imminente begin van een hevige storm en slecht weer. Als de lucht de eerste bliksem was, maar alleen dan donderde het, dan moet je wachten op de zomer droog, zonder neerslag. Over het algemeen zijn de signalen van mensen in februari geassocieerd met onweer - ongunstig. Ze beloven een droogte in het hete seizoen en zware neerslag in de herfst. Het is om deze reden dat oude mensen erg bang waren voor dergelijke natuurverschijnselen in de winter. Vandaag de dag, donder en bliksem in de winter veroorzaakt geen paniek, zoals het eerder was. Niettemin is het de moeite waard voor een moderne persoon om naar deze verschijnselen te luisteren. Donder en bliksem in februari waarschuwen dat het jaar als geheel hongerig en mager zal zijn.

donder in februari-tekens

Donder in februari - tekens

  1. Eerder, toen mensen in februari rumblings hoorden, haastten ze zich om tegen de berk te knuffelen. Men geloofde dat zo een man zichzelf een jaar kon beschermen tegen pijn in zijn handen en borst.
  2. Als het onweer dreunt, waar de sneeuw nog niet gesmolten is, wacht dan op een koude zomer.
  3. Een daverende storm voorspelt een slecht weer.
  4. Tijdens de Februarizuiver van zilveren schotels - middelen om mentale en fysieke gezondheid voor een komende jaar te krijgen.
  5. De donder die op het kale bos donderde - naar armoede, oorlog en honger.
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 13 = 17