tekenen van de dag des oordeels

Het feit dat vroeg of laat zal er einde van de wereld, gelooft bijna alle mensen op aarde, maar als het gebeurt is het een verschrikkelijke gebeurtenis, weet niemand. Er zijn echter enkele aanwijzingen voor de nadering van het einde van de wereld en worden beschreven in de Bijbel.

Tekenen van het einde van de wereld in de orthodoxie

Helaas, geen details over wat de apocalyps zal beginnen of wat er zal gebeuren op deze oordeelsdag, nee. In het christendom is er echter enige informatie over de tekenen van het einde van de wereld. Laten we dus eens kijken naar de belangrijkste tekenen van het einde van de wereld, die helaas in onze tijd al kunnen worden waargenomen:

  1. De opkomst van ernstige en gevaarlijke ziekten. Vandaag de dag, mensen hebben meer kans om "te doden" ziekten zoals kanker, AIDS, en er is geen ontsnappen aan de diverse epidemieën, waarover een paar jaar geleden niet eens niets. Helaas kan zelfs de geneeskunde in de meeste gevallen deze kwalen niet aan.
  2. Het uiterlijk van valse profeten. Tegenwoordig worden steeds meer verschillende sekten en associaties gevormd, waarvan de leiders zichzelf als gekozen mensen beschouwen, profeten die van boven zijn gezonden. Ze vernietigen hun volgelingen zowel geestelijk als fysiek.
  3. Enge oorlogen en cataclysmen zullen beginnen. Wetenschappers hebben geschat dat er veel meer natuurlijke rampen plaatsvonden in de 20e eeuw dan in de voorgaande vijf eeuwen. Constant aardbevingen, overstromingen en andere rampen, de voortdurende oorlog "vrede" carry honderdduizenden levens.
  4. Het uiterlijk van wanhoop en angst bij mensen. We zijn niet gewend om te geloven in een goede, voor een goede, in wederzijdse hulp, het verhogen van hun angst en wanhoop grijpt, dus in onze tijd, helaas, meer en meer mensen sterven door zelfmoord.

Ondanks al deze verschrikkelijke gebeurtenissen die de Bijbel wordt beschouwd als tekenen van het einde van de wereld, vertegenwoordigers van de kerk geloven dat als ze moeten ophouden over het bestaan ​​van onze wereld te praten, in de zin van verandering en vernieuwing. Leef een vol leven, probeer het goede naar de wereld te brengen, en dan, volgens de Bijbel, zul je gered worden.

tekenen van het einde van de wereld volgens de Bijbel

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 5 =