tekenen van schade bij mannen

Tekenen van bederf bij mannen en vrouwen zijn ongeveer hetzelfde: het belang van het leven verdwijnt, de lat van falen in alle sferen van het leven begint, gedachten over zelfmoord, ondraaglijke zwaarte van het leven, verwende relaties met anderen verschijnen. We zullen kijken naar de tekenen van bederf die je zult opmerken aan je man, collega, broer - elke man die je kent.

Eerste tekenen van bederf

Iemand wordt traag, zijn gezicht krijgt een kenmerkende grijsachtige tint, alles wat hij doet - hij maakt vreugdeloos. Hij kan zichzelf opsluiten, of andersom, klagen over hoe moeilijk hij is. Het is moeilijk om te juichen, en zelfs als hij lacht, blijven zijn ogen verdrietig en zijn gezicht - vreugdeloos.

Tekenen van bederf over de relatie

Als de schade werd aangericht voor een scheiding of een onderbreking in de relatie, dan wordt deze in de regel opgelegd door voedsel. Ga niet op bezoek en nodig mensen niet jaloers uit, met onvriendelijke ogen - ze kunnen dit tijdens elk feest doen.

Corruptie in relaties manifesteert zich in een groot aantal sterke en onredelijke ruzies, in plotselinge financiële problemen, in het onvermogen om het eens te worden in de eenvoudigste gevallen. Echtgenoten worden prikkelbaar, achterdochtig en intolerant ten opzichte van elkaar.

Tekenen van veroorzaakte schade

Als de schade wordt veroorzaakt door een professional, zullen de tekenen sterk zijn en snel verschijnen. Ten eerste beginnen nachtmerrieachtige visioenen en slaapstoornissen, en als een sneeuwbal beginnen persoonlijke en sociale mislukkingen te stijgen. Een persoon gaat dieper en dieper in apathie, depressie, suïcidale gedachten.

Er wordt aangenomen dat de schade aan de dood een persoon pas 4 maanden nadat de betovering is opgelegd actief begint te beïnvloeden. Probeer daarom uit te zoeken wie de schade heeft veroorzaakt, de gebeurtenissen 3-5 maanden voordat de eerste oproepen werden gedetecteerd.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 + = 70