een vangst om het boeket van een bruid te vangen op een bruiloft

Een bruiloft is een belangrijke gebeurtenis in het leven van een persoon. En nog voordat het nog belangrijker was, want toen gingen ze in de regel een keer en voor de rest van hun leven in het huwelijk. Daarom waren mensen erg bang dat vreugde in ongeluk kon veranderen, en de reden hiervoor werd gezien in de mogelijkheid van een slecht oog of een andere energetisch schadelijke invloed op de pasgehuwden.

Tekenen over het bruidsboeket

Trouwgewoonten in verschillende landen zijn eenvoudigweg verzadigd van manieren om zichzelf tegen het boze oog te beschermen. Deze omvatten bijvoorbeeld de Russische gewoonte om pasgetrouwden te berispen (verwijten) in speciale liedjesliederen. Hetzelfde doel – beschermen tegen het boze oog – diende en sluier, die eens de bruid volledig verborg, zich verstopte voor het boze oog.

Er is een theorie volgens welke een bruidsboeket ook een soort amulet is. Hoe maak je een boeket van de bruid, borden geadviseerd in enig detail. Omdat ze ons nog niet eerder hebben bereikt, is het moeilijk hierover te oordelen. Misschien waren er enkele tradities. Hoewel de meeste onderzoekers geloven dat de bruid in het openbaar met een boeket begon te verschijnen en het in de menigte gooide om haar outfit te redden. In die tijd was er een geloof dat geluk het element van de bruidsjurk van de bruid zal brengen. Dus, zodat haar jurk niet verscheurd wordt, de bruid en bloemen gooit.

Vang een boeket van de bruid op de bruiloft – een zeer gunstig teken. Er wordt aangenomen dat het meisje, dat zoveel geluk heeft, als volgende zal trouwen. Het is waar dat we alles volgens de regels moeten doen (maar dit zijn niet de regels van de rite, maar de vereisten van rechtvaardigheid). De bruid moet zich drie keer om haar as draaien, alsof ze blind is, om oriëntatie in de ruimte te verliezen en om het boeket te gooien, zonder haar ogen te openen in de richting van ongehuwde volwassen vrienden die achter of om haar heen staan.

Een vangst om een ​​boeket te vangen op een bruiloft is zeer vasthoudend, ondanks het feit dat het duidelijk recent is. En het is niet verrassend, omdat de meeste meisjes niet vies zijn om eerder te trouwen. Het meisje dat het boeket ving was heel blij. Ze had het bruidsboeket naar huis moeten dragen en in gedroogde vorm moeten bewaren, in een vaas. Toen kon ze hopen dat het boeket van de bruid haar geluk zou brengen.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 − = 19