Super Moon - invloed op de persoon en zijn bestemming | actualidadypolitica.com

Super Moon – invloed op de persoon en zijn bestemming

superlun invloed op de mens

Astrologie heeft de mensheid altijd gewenkt, omdat het een van de meest onontdekte wetenschappen van onze tijd is. Ongeacht hoeveel wetenschappers leren, geheimen blijven in grotere aantallen. Het hemelse verschijnsel dat de mens beïnvloedt - de superunie - verzamelt hele raden, waarop de plussen en minnen worden onderzocht.

Wat is een supermaan?

Dit zeldzame verschijnsel, dat ongeveer eens per 400 - 500 dagen voorkomt, astrologen noemden de supermaan. De maan, die in zijn baan passeert, bereikt het punt het dichtst bij de aarde, dat Perigee wordt genoemd. Vanwege het feit dat de satelliet van de aarde in een elliptische baan beweegt, is de afstand tot de planeet altijd anders en tijdens de perigeen- en volle maanperiodes zien we een nachtelijke minnares in een half, tweemaal de gemiddelde grootte. Tot op heden hebben astrologen geen volledige informatie over wat een supermaan betekent en wat ervan mag worden verwacht.

Waarom is de supermaan aan de gang?

In astrologie is er een andere formulering die relevant is voor dit proces - dit is Sizigia. Dit is de naam van het fenomeen waarin het middelpunt van de aarde, de maan en de zon in één lijn zijn uitgelijnd. Als Perigee en Sisigia samenvallen, nadert de maan zo dicht mogelijk bij de aarde en op zulke dagen zijn de verbazingwekkende dimensies zichtbaar met het blote oog. Zelfs zonder te weten hoe de supermaan er uitziet, kun je het voelen. Wanneer een grote maan verschijnt, valt een persoon onder de invloed van een satelliet en gedraagt ​​zich anders.

Zoals veel wetenschappers opmerken, treft de supermaan een persoon fysiek en moreel. En als mensen gewend zijn om alles te ontkennen en af ​​te schrijven voor vermoeidheid, bevestigt de dierenwereld deze hypothese volledig. Bijvoorbeeld, zodra Perigee in zijn lijn is gebouwd, beginnen alle levende wezens van de planeet zich niet zoals altijd te gedragen. Volgens externe gegevens zijn ze bekend om vermoeidheid, sufheid en lethargie.

wat is een supermaan

Super maan - frequentie

Het exacte antwoord is hoe vaak de superunie niet voorkomt, omdat deze fenomenen worden berekend volgens een speciale formule, rekening houdend met de periode van Perigees onderzoek naar de dichtstbijzijnde Nieuwe Maan of Volle Maan. Hoe hoger de vereisten van nabijheid bij Perigee, hoe minder je de supermaan kunt zien. Dus, als je een tijdsverschil met Perigee en Volle Maan (of Nieuwe Maan) instelt voor minder dan een uur, dan zal de menselijke soort de grote maan heel zelden zien.

Als je de tijd verhoogt, zal het fenomeen frequenter worden, maar de grootte van de maan zal niet zo groot en mooi zijn en het is goed dat zo'n superlun effect op een persoon geen effect heeft en onopgemerkt voorbijgaat. Dus in 2014 werd de toename van de satelliet vijf keer waargenomen, maar de grootte verbaasde niemand. Voor een actieve supermaan heb je een langere periode en een beperkte tijdsperiode nodig.

Wat is de supermaan en zijn invloed?

Het bleek dat de invloed van de superlun op een persoon onmiddellijk is. Voor sommigen is dit effect niet erg significant, anderen hebben zelfs gezondheidsproblemen. Het is heel moeilijk om deze periodes te ervaren door mensen die lijden aan slaapwandelen. Ze hebben een sterke verergering van de ziekte en dergelijke gevallen zijn in de praktijk gedocumenteerd. Over het algemeen kan de supermaan de volgende onaangename symptomen veroorzaken:

 • hoofdpijn;
 • slaperigheid;
 • zwakte;
 • apathie;
 • misselijkheid en braken.

Als u weet wat de invloed van de mens op een persoon heeft, kunt u deze symptomen vermijden. Zorg indien mogelijk voor zichzelf op deze vrije dag, probeer niet nerveus te zijn en vermijd conflictsituaties. Gezondheidswerkers merkten de regelmatigheid op dat meer patiënten op Volle Maan en Nieuwe Maan het ziekenhuis binnenkomen dan op reguliere dagen, om nog maar te zwijgen over de toegenomen Maan.

hoe een super maan een persoon beïnvloedt

Invloed van de super maan op de psyche

Er wordt aangenomen dat deze periode voor de geesteszieke mensen erg gevaarlijk is. De Super Moon en de gezondheidstoestand zijn nauw verwant, hoewel het moeilijk is om te bewijzen vanuit wetenschappelijk oogpunt. Als we de studie van de biologische klok nader bekijken, kan worden opgemerkt dat alle mensen op de een of andere manier afhankelijk zijn van de minnares van de nachtelijke hemel. Maancycli beheersen alle processen van onze planeet en kunnen daarom de mensen niet omzeilen.

Zelfs met zijn invloed kan de maan een persoon niet ernstig schaden. Deze onbegrijpelijke symptomen schrijven mensen af ​​voor slechte gezondheid of weersomstandigheden, maar de mentale toestand van mensen blijft gespannen. Als een persoon zichzelf en emoties niet kan beheersen, dan zal hij tijdens de perioden van de grote maan moeilijk moeten zijn.

Super Moon - invloed op het gedrag van mensen

Vreemdheid in het gedrag van mensen wordt vaak gevonden, maar op een superloon neemt zo'n activiteit toe. Statistieken bevestigen dat tegenwoordig een persoon diffuser wordt. De Grote Maan verhoogt het aantal verloren telefoons en portemonnees, vergeten tassen en zelfs vergeten kinderen. Het is mogelijk dat dit de manier is waarop de invloed van de superlun-invloed op de mens en deze toestand ons van nature is opgelegd.

Super maan en hoofdpijn

Migraine is het grootste probleem bij een grote maan. Zijn invloed gaat rechtstreeks naar het menselijk brein, naar zijn innerlijke gewaarwordingen en gedachten, dus zelfs gezonde mensen lijden aan hoofdpijn tijdens dit fenomeen. In het superloon verslechtert het welzijn van kinderen en volwassenen een beetje, vooral voor baby's tot een jaar. Op zulke nachten slapen ze slecht, schreeuwen en weigeren te eten.

De maan beïnvloedt de verandering in atmosferische druk en dit geeft aanleiding tot een storing in het gebruikelijke werk van het lichaam. Veel psychotherapeuten geloven dat dit de intracraniale box beïnvloedt, vooral dit geldt voor mensen die hoofdletsel hebben gehad. Als het hoofd erg ziek is met een volledig gezond persoon, dan is het niet waard om te zondigen op de maan, het is beter om een ​​dokter te zien.

wat is een supermaan

The Influence of the Superunion on Destiny

Wetenschappers kunnen niet met zekerheid bewijzen dat een grote maan op een of andere manier het lot van een persoon kan veranderen. Deze theorie verwijst meestal naar de magische principes, omdat veel paranormaal begaafden, goochelaars en heksen een groot aantal rituelen uitvoeren op een superloon. Door hun te geven op zo'n dag kun je geen belangrijke dingen doen en geweldige plannen maken. Ze vergelijken het gevaar van een supermaan met magnetische stormen en andere natuurlijke verschijnselen.

Geboren in de Superloon

We kunnen zeggen dat kinderen die op de super maan geboren zijn, heel dankbaar moeten zijn voor zo'n samenloop van omstandigheden. In deze zeldzame dagen worden geniale en slimme mensen geboren. Met een negatieve invloed op het organisme van de geboren persoon, geeft de Maan alleen pasgeborenen positieve eigenschappen. Veel grote wetenschappers werden geboren op de supermaan en sommige kinderen zijn wonderkinderen. Denk niet dat alle kinderen een kopie van Socrates zullen zijn, maar ze zullen een aantal unieke gegevens worden gepresenteerd. Degenen die op de super maan zijn geboren, hebben de volgende karaktereigenschappen:

 • vertrouwen;
 • verantwoordelijkheid;
 • communicatieve vaardigheden;
 • doelgerichtheid;
 • responsiviteit;
 • eerlijkheid.

Wat is gevaarlijke superluny?

Als we bedenken dat de toestand van mensen onder de Superunion in het algemeen depressief is, worden op zulke dagen meer misdaden gepleegd. Mensen kunnen hun gedrag niet controleren en beginnen met het maken van onherstelbare fouten. De Maan heeft de sterkste invloed op geesteszieken en tegenwoordig zijn ze in staat tot ongerechtvaardigde agressie. Maar bovenal moet je weten wat de supermaan mensen bedreigt die aan slaapwandelen lijden. Voor de geschiedenis werden de volgende hoofdgevallen van hun gedrag opgemerkt:

 1. Standaard slaapwandelen. Verhuizen op een thuisbasis zonder schade aan anderen.
 2. Agressief slaapwandelen. Het is ook een beweging langs een kamer of straat, maar al met het doel om mensen of dieren te schaden.
 3. Zelfmoord tijdens slaapwandelen.

Hoewel dergelijke gevallen zeer zeldzaam zijn, hadden ze nog steeds een plaats. Alle feiten zijn doordrenkt met geschiedenis en dienen als een voorbeeld van het feit dat deze sfeer van ons leven nog niet volledig is onderzocht. Lunaire cycli, hoewel gedeeltelijk gecontroleerd door mensen, maar al deze processen leven hun eigen leven, dus op deze momenten is het de moeite waard om meer aandacht te hebben voor je dierbaren.

wat betekent de super maan

Super maan en aardbeving

Onze planeet is eerbiedig voor alle maancycli, de posities van satellieten en sterren aan de hemel. En het beïnvloedt haar niet minder dan een persoon. De gevolgen van de superunie veroorzaken gemakkelijk de sterkste cataclysmen en meer dan eens kwamen dergelijke situaties op aarde voor. Daarom monitoren wetenschappers nauwlettend de locatie van de planeten, sterren en satelliet, om Perigee niet te missen. De maan kan de planeet belonen met de volgende cataclysmen:

 • tsunami's;
 • overstromingen;
 • tornado's en orkanen;
 • langdurige hevige regenval;
 • smeltende gletsjers.

Vaak slagen wetenschappers er na een super maan in sommige delen van de planeet in om de gemiddelde kracht van trillen vast te leggen. Bijna al zijn uiterlijk maakt de maan de planeet ongerust, hoewel tot nu toe en niet veel. Bovendien kan het zichtbare teken vanuit de lucht mensen voorbereiden op mogelijke vernietiging, zoals Anthony Gray ooit een sterke aardbeving voorspelde in Nieuw-Zeeland.

Wat kan niet worden gedaan op een super maan?

Vanwege het feit dat de emotionele toestand van de grotere helft van de mensheid op zulke dagen een beetje uit balans is, is het de moeite waard om alcohol te geven. Bij alcoholische intoxicatie is meer dan 70% van de misdaden begaan in de supermaan. Het is wenselijk om conflictsituaties te vermijden en, in het algemeen, als u zich prikkelbaar voelt, probeer kalmerende middelen te nemen. De periode van de superlun is beladen met vele mysteries en raadsels en totdat we elk oplossen, kan een persoon dit fenomeen niet rustig tolereren.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

39 − = 30

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: