Steenbok en Steenbok – Compatibiliteit in liefdesrelaties

Capricorn and Capricorn Compatibiliteit in liefdesrelaties

Wil een turbulente romance eindigen met een huwelijk, dan moet een meisje niet alleen een geweldige minnares zijn, een ideale minnaar en een toegewijde vriend. Het is even belangrijk om de verenigbaarheid van Steenbok en Steenbok in een liefdesrelatie te begrijpen. Omdat horoscopen de wens van een partner helpen en correct begrijpen en om conflicten over kleinigheden te voorkomen.

Steenbok en Steenbok - liefde compatibiliteit

Beide partners in dit paar verschillen koppigheid en doorzettingsvermogen. In de regel ontwikkelt de romantiek tussen vertegenwoordigers van dit sterrenbeeld zich zeer grofweg. Er zitten veel verrassingen in, zowel aangenaam als niet zozeer, ruzies, verheldering van relaties en zelfs aanvallen van jaloezie. Maar Steenbokken houden vaak van zulke "Afrikaanse passies".

Een vrouw die een man wil veroveren die onder dit sterrenbeeld is geboren, moet enerzijds temperamentvol zijn en tegelijkertijd tegelijkertijd kunnen stoppen en voorkomen dat het conflict escaleert in een gat. Een verliefde Steenbok is veeleisend en niet terughoudend. Hij wil alles weten over zijn partner, wil constant rond zijn en tolereert geen enkele aanwijzing voor een mogelijke tegenstander. Het meisje zal haar eigen koppigheid moeten kalmeren en compromissen proberen te zoeken als ze rekent op een langdurige relatie met zo iemand.

Verenigbaarheid van vertegenwoordigers van de sterrenbeelden Steenbok hangt grotendeels af van hun vermogen om hun eigen emoties te beheersen en te luisteren naar de verlangens van de partner. De explosieve aard van dergelijke individuen leidt vaak tot absurde ruzies breaks, dus een vrouw moet zich realiseren dat ze is de eerste in sommige situaties zal worden gedwongen om terug te gaan op hun woord, en ondergeschikt aan mannen.

Niet minder belangrijk voor zo iemand en de manier waarop zijn meisje eruitziet. Hij wil dat een partner altijd "op de top staat", zijn vrienden leuk vindt en wist hoe hij een gemeenschappelijke taal met hen kon vinden. Een vrouw mag naar zijn mening de communicatie met vrienden niet beperken en afzonderlijk spel en vermaak ontmoedigen, als een dergelijke wens lijkt te 'rusten in eenzaamheid'. De compromisbereidheid is wat een meisje zou moeten kunnen en doen, als ze een relatie met zo iemand wil opbouwen.

Steenbok vrouw en Steenbok man - compatibiliteit in bed

Voor dit paar is intieme affiniteit erg belangrijk. Hoe meer gepassioneerd seks is, hoe groter de kans dat de relatie zal uitgroeien tot een huwelijk. Voor een man geboren onder dit teken van de dierenriem, zal het niet alleen de hoeveelheid, maar ook de kwaliteit van de bedrust belangrijk zijn. Een verscheidenheid aan houdingen, verschillende experimenten, seks in een niet-standaard omgeving - dit alles zal door zo'n persoon worden gewaardeerd.

De seksuele compatibiliteit van Steenbok-vrouwen en Steenbok-mannen kan bijna ideaal zijn. Beide partners zijn klaar voor ongewone fantasieën en hun belichaming. Het belangrijkste is om seks niet het enige te laten zijn dat het meisje en de man verbindt. Vermijd deze problemen om loop- en gezamenlijke hobby's te helpen. Probeer harmonie te bewaren, verander de relatie niet in een bed-experiment Steenbok in liefdezeldzame "uitlaten in het licht."

Als we praten over de compatibiliteit in seks Steenbok vrouwen en mannen van Steenbok, is het onmogelijk om niet aan het feit dat een zekere koppigheid en compromisloze vertegenwoordigers van dit teken ook zal verschijnen op dit gebied te vermelden. Vaak ruzies en conflicten gaan optreden als gevolg van het onvermogen van de partner aan de wensen van de ander te luisteren, waaronder dat gebeurt in bed. In deze situatie, moet ze begrijpen dat ze in staat zijn om een ​​compromis en zachte uitdrukkingen te vinden om hun argumenten en argumenten over te brengen aan de man zal zijn.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

11 − 9 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: