syngonium-tekens en bijgeloof

Charmante wijnstokken met bladeren die op groene harten lijken, zijn bij veel bloemisten in de smaak gevallen. Maar rond het syngonium is er een massa tekens en bijgeloof, waarvan de betekenis niet altijd positief is. Dit beangstigt velen van de verwerving van zo'n groen huisdier, dus het is de moeite waard om de kwestie van naderbij te bekijken en geen onschuldige bloem de schuld te geven.

Tekens en bijgeloof over het syngonyum

Meestal hoor je dat deze bloem bevordert de vernietiging van relaties, sommigen noemen het zelfs de "muzhegonom". Maar deze reputatie wordt aan bijna alle wijnstokken toegekend. door Feng Shui specialisten Syngonium toeschrijven een andere betekenis, noemde hem een ​​giftige adem, wat begrijpelijk is - de melkachtige sap van de plant is echt giftig. Hoewel de Chinese experts zelf hun afkeer verklaren met scherpe bladeren, die, net als alle hoeken, negatieve energie hebben. Toegegeven, het kan worden geneutraliseerd met behulp van een amulet. En er zijn geen klachten meer over de bloem, maar er zijn andere, vreugdevolle tekenen.

Er is een mening dat het syngonium de bewaker van het huis is. Ook, als gevolg van de snelle groei van de plant is het wel een symbool van positieve verandering, bijvoorbeeld, velen geloven dat de bloem is in staat om het herstel van de patiënt te versnellen. En het vermogen van de plant om te veranderen als ze ouder (de vorm en zelfs de kleur van de bladeren kan drastisch veranderen in de tijd) heeft geleid tot het idee van het vinden van een bloem in het huis, dat is hoog tijd om de pijnlijke verlangen naar verstreken tijd verlaten groeien. Dus als je van iets ouds af moet, is het tijd om een ​​syngonyum te krijgen. Er wordt ook opgemerkt dat de aanleg van installaties in de slaapkamer helpt om het aantal onaangename dromen te verminderen. En het invullen van de lijst van de voortekenen en bijgeloof in verband met Syngonium geloof in de mogelijkheid om een ​​bloem aan de eigenaar succes in het bedrijfsleven te brengen.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =