om een ​​vogel neer te halen

Als je op weg gaat, weet je nooit wat je onderweg kunt verwachten. In een stroom auto's kun je bijvoorbeeld per ongeluk een vogel omgooien. Hierdoor kan er naast schokken en een verwende stemming ook angst ontstaan, omdat zoveel chauffeurs het een slecht idee vinden om een ​​vogel met de auto te besturen. Is dit echt zo?

Waarom een ​​vogel in een auto schieten?

In de meeste gevallen botst de vogel met de voorruit van de auto. Daarom heeft de "vogel" vrijwel geen kans op redding, maar soms is de vogel gewoon verbluft. En daarom, na de nodige hulp aan het 'slachtoffer' te hebben verleend, kun je niet langer bang zijn voor het negatieve van de voortekenen met de neergeschoten vogel.

In het geval dat het al te laat is om een ​​vogel te redden, adviseren specialisten op dit gebied in de eerste plaats aandacht te schenken aan de ondersoorten van deze vogel. Dus, bijvoorbeeld, een duif belooft een snelle scheiding van een geliefde. Als dit teken niet uitkomt, moet de persoon zijn relatie met de 'tweede helft' analyseren: let meer op haar, minder laat zijn jaloezie zien. Soms wordt een duif als een boodschapper gezien. Hij stierf, dan zal de dader van de tragedie geen belangrijk nieuws ontvangen of zal hij belangrijke details missen bij het nemen van een verantwoord besluit, het ondertekenen van een contract of contract.

een vogel

De neergestorte mus belooft verlies en materiële kosten. De schuldige kan een duur of gedenkwaardig ding verliezen.

Uil op de motorkap waarschuwt voor een groot "gat" in het budget, dus het wordt aanbevolen om hun uitgaven te matigen.

Bovenal zijn bestuurders bang om een ​​neergehakte kraai te zien. Dit is een zeer inconsistent symbool: overlijden, scheiding en zelfs bruiloften.

Voor de interpretatie van dit teken adviseren deskundigen om te onthouden dat gedachten kunnen materialiseren. Wat mentaal door de mens wordt gekozen, dan zal het noodzakelijk gebeuren!

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =