regen op de verjaardag van het bord

Tekenen en overtuigingen zijn zeer stevig verankerd in ons leven. We verbinden bepaalde datums en belangrijke gebeurtenissen met hen. En wat kan een regenbui op je verjaardag brengen? Wat hebben onze voorouders hierover gezegd? Om de regen, vooral na de droge zomer, huilden ze met speciale eerbied. Deze gift van de natuur brengt vitaliteit met zich mee, voedt al het leven. De langdurige afwezigheid van regen werd als een straf van de hemel beschouwd. De oogst stierf, er kwam een ​​hongerig jaar aan. Daarom, tot het eigenlijke fenomeen van de natuur - de regen - heeft niemand ooit wrok ervaren.

Een teken als het regent op een verjaardag

De regen op de dag van de geboorte is een goed teken. Natuurlijk, als het geen kwestie van cataclysmen, een overstroming is. Regen (water) heeft ook een puur symbolische betekenis. Het is een daad van zuivering, wassing, die ons van bovenaf wordt gegeven. Daarom werd een groot aantal rituelen in de oudheid geassocieerd met het doel, om overvloedige langverwachte regen op de grond op het veld te veroorzaken. Er werd ook geloofd dat alle belangrijke dingen beter zijn om te beginnen met het begin van de regen. Het zal geluk brengen. Als een kind op een regenachtige dag werd geboren, werd het als geluk beschouwd. De baby was voorspeld succes, rijkdom, geluk, een lange levensduur en een goede gezondheid. Per slot van rekening zijn alle mogelijke slechte spreuken van hem al weggespoeld door de regen. Op elke verjaardag, wanneer het begint te miezeren of slecht weer toeneemt, zou je dit geschenk graag willen accepteren, de hemel danken en de meest gekoesterde verlangens maken.

Andere folk-functies in verband met de regen op zijn verjaardag

Een beetje regen op je verjaardag geeft aan dat je te maken krijgt met kleine alledaagse problemen waar je gemakkelijk mee om kunt gaan. Het volstaat om uit het raam te reiken om een ​​paar druppels te krijgen en ze eenvoudig van je af te schudden, alsof je je problemen hebt geschud. Psychologisch gezien is deze oefening erg nuttig. Als het regent op de verjaardag en de zon schijnt, dan duidt dit de beste veranderingen aan die binnenkort zullen plaatsvinden. Misschien heeft iemand het geluk om de liefde van al het leven te ontmoeten. Bij hevige regen moet men niet van streek raken. We moeten deze regenachtige dag als uitgangspunt nemen voor een nieuw leven. Er worden voldoende punten vermeld, gerelateerd aan de regen op de verjaardag, om te begrijpen hoe ze verbeteren, onze levens kleuren. Het blijft alleen om af te stemmen op het positieve.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 6