plots voor het verliezen van gewicht op de volle maan

De volle maan wordt beschouwd als een ideale tijd voor het uitvoeren van verschillende magische riten, omdat de energie van deze dag enorm is. Voor degenen die ervan dromen om zich te ontdoen van overtollige gewicht passen effectieve percelen voor gewichtsverlies. Het is noodzakelijk om ze na zonsondergang en in volledige stilte te lezen. Van groot belang is een onwrikbaar geloof in een positief resultaat.

Samenzwering om af te vallen bij volle maan op water

Neem het vat met water en plaats het op de vensterbank op een zodanige manier dat de maan in het water reflecteert. Lees de plot zeven keer om de 30 minuten, verplaats de container met water onder het licht van de maan. De samenzwering om af te vallen voordat je naar bed gaat klinkt als volgt:

"Jij bent de schoonheid van de hemel, eet niet, je drinkt niet, je bent helemaal goed. Help mij ook. Spaar de honger van de wolf, van de gang van de gans, van de bearish figuur. Neem alles wat je nodig hebt met mij mee. "

Leg de container met water daarna in de koelkast en drink voor elke maaltijd verschillende slokjes. Er wordt aangenomen dat de samengevoegde vloeistof de eetlust vermindert en helpt om te vechten met extra kilo's.

Maak een volle maan met een kaars

Men gelooft dat deze rite zeer krachtig is, en hij zal het resultaat na een paar weken zien. Je moet het in de badkamer doorbrengen, waar een grote spiegel noodzakelijkerwijs aan de deur hangt. Leg op de kruk zeven kerkkaarsen en steek ze aan. Trek je volledig uit en ga voor de spiegel staan. Kijk naar je spiegelbeeld en stel je voor hoe vetten letterlijk in je ogen verdampen en het lichaam ideale vormen krijgt. Het is belangrijk om het meest realistische beeld te bereiken. Patieer jezelf dan op probleemgebieden en lees dikwijls zo'n effectieve plot voor het verliezen van gewicht:

"Als een kaars die op een volle maan smeult, doet mijn lichaam dat ook. Ik verlies gewicht door geloof in geluk, en door de zwaarte huil ik niet meer. Verlies van flanken en buik, zonder spanning en allerlei gedoe. Naarmate de maan in de lucht voller wordt, zal mijn lichaam afvallen. Het zij zo. Amen! Amen! Amen! ".

Daarna kun je kleren aantrekken en kaarsen uitwerpen en de sintel in de vuilnis gooien samenzwering om snel af te vallenemmer. Herhaal het ritueel voor elke volle maan totdat het gewenste resultaat is bereikt.

Een plot voor snel gewichtsverlies op de kam

Voor het ritueel moet je een gewone kam van een boom kopen. Wanneer de zon over de horizon gaat, doe je het licht in de kamer uit en steek je twee kaarsen aan. Zet een kam voor je neer en begin je voor te stellen dat je dun en mooi bent. Na succesvolle visualisatie zegt u deze woorden:

"Zoals een kam de luizen kamt, dan zou het vet verdwijnen!" Terwijl de neten verdampen, zou mijn gewicht verdampen! Varken om vet en vet te krijgen, en gewicht te verliezen aan mijn lichaam en goed te groeien! Amen! "

Conspiracy herhaal drie keer en leg de kam onder de matras. Voer de ceremonie eens per maand uit.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + = 18