Meditatie Chakra

Meditatie Chakra

Als alle menselijke chakra's normaal functioneren, dan is dit een gezonde, opgewekte en gelukkige persoon. Daarom is meditatie over de chakra's zo belangrijk, dat ze hun potentieel voor 100% open kunnen stellen en gebruiken. Het is de moeite waard om op te merken dat er naast meditatie voor het openen van chakra's meditatie is van het reinigen of herstellen van chakra's en aura's. Hiermee kunt u het algemene niveau van menselijke vitaliteit verhogen en een massa prettige bijwerkingen bereiken.

Chakra-meditatie: ademhalen

Bij elke meditatie voor het openen van chakra's of hun versterking, zal je onvermijdelijk de noodzaak van een goede ademhaling tegenkomen. Het wordt op de volgende manier bereikt:

 1. Adem diep in en adem langzaam diep uit. De lengte van inspiratie en vervaldatum moet hetzelfde zijn.
 2. Wen aan de ademhaling, ontspan.
 3. Maak de vloeiendste overgangen van inspiratie naar uitademing en omgekeerd: dit wordt continue ademhaling genoemd.
 4. Neem een ​​paar minuten om te oefenen.

Terwijl je de chakra's intensiveert of activeert door meditatie, vergeet deze adem niet en alle technieken zullen gemakkelijk voor je werken. By the way, video-meditatie opening chakra's die je kunt zien in dit artikel.

Meditatie voor de zeven chakra's

Meditatie op de chakra's

Overweeg de methode van chakra-meditatie, waarmee je je aandacht kunt concentreren op elk van de chakra's, en bijdraagt ​​aan hun versterking en versterking. Afhankelijk van welke doelen je nastreeft, kun je de chakra's een voor een van beneden naar boven doorwerken, of een van hen kiezen en een gerichte chakra-meditatie uitvoeren. Overweeg de laatste optie.

 1. Selecteer de chakra waar je doorheen wilt werken.
 2. Zit in een comfortabele houding - beter dan de lotus. De achterkant moet plat zijn.
 3. Ontspan zo veel mogelijk.
 4. Begin met diepe ademhalingen en uitademingen, ga door met continu ademhalen.
 5. Concentreer je aandacht op het gebied waar de chakra zich bevindt. Probeer het te voelen (niet iedereen kan het meteen doen).
 6. Als je alles goed doet, voel je in het chakra-gebied warmte of kou, kietelen, druk of beweging.
 7. Wanneer je dit gevoel opvangt, concentreer je erop.
 8. Houd je aandacht zolang mogelijk.

Dus, afhankelijk van de hoeveelheid van je tijd, kun je ofwel een van de chakra's of allemaal in de juiste volgorde uitwerken (noodzakelijkerwijs van onderop!). Met regulier werk zul je de chakra's gemakkelijker en gemakkelijker voelen. Sommige mensen voelen ze in 5 minuten en anderen hebben hiervoor een training van een aantal weken nodig, dus maak je geen zorgen, als niet alles lukt, probeer dan opnieuw en opnieuw.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 36 = 46

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: