maansverduisteringstekens

Een paar decennia geleden waren mensen bang voor de maan en associeerden ze veel cataclysmen en problemen. Allereerst ging het om de maansverduistering en de invloed ervan op mensen. In onze tijd heeft de wetenschap dit natuurverschijnsel lang geleden en in detail beschreven, maar het bijgeloof uit het verleden is gebleven.

Tekenen van de maansverduistering

Tijdens de zonsverduistering wordt het niet aanbevolen om voedsel en alcohol te eten, omdat wordt aangenomen dat dit slechte gewoonten zal veroorzaken. Je kunt geen intieme relatie aangaan, want bedacht en geboren in een maansverduistering hebben mensen een ongunstig lot. Ze kunnen de slechtste karaktereigenschappen vertonen, slechte gewoonten en ze kunnen het leven van familieleden herhalen. Het is niet mogelijk om deze stand van zaken te corrigeren en te veranderen.

Een ander belangrijk punt is een bruiloft in een maansverduistering. Astrologen geloven dat deze tijd de meest ongunstige periode is voor het huwelijk. Er is een mening dat elke vakbond die wordt gesloten op de dag van de eclips eindigt met afscheid.

Onze voorouders geloofden dat je in de nacht van de maansverduistering slechte gewoonten, slecht oog en andere negatieve invloeden kunt verwijderen. Het was een uur voor de zonsverduistering nodig om een ​​glas gezuiverd water te drinken en daarna een contrastdouche te nemen, waarbij het water minstens 5 keer moest worden ververst. Tegelijkertijd moesten mannen de procedure met koud water afmaken, en vrouwen daarentegen waren warm. Na dat licht denk je aan de kaars en kijk je, terwijl je naar de vlam kijkt, over je leven. Kijk dan in de spiegel en ga op het bed liggen zodat het hoofd naar het noorden gaat. Probeer nu naar jezelf te kijken alsof je van buiten komt. Stel je voor dat je ziek bent, rookt, iets ervaart, dat wil zeggen, alle bestaande problemen vertaalt naar je "dubbel". Begin vervolgens het beeld te comprimeren zodat het in de lucht oplost. Sta niet meteen op, ga een beetje liggen, en doe daarna de kaars uit en neem opnieuw een contrastrijke douche.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 − = 49