Kreeft en Steenbok – compatibiliteit in liefde, huwelijk en vriendschap

Compatibiliteit met kanker en Steenbok

Kreeft en Steenbok behoren tot verschillende elementen: water en aarde. Dit is de reden dat de tekens een lage psychologische compatibiliteit hebben. Desgewenst kunnen vertegenwoordigers van deze astrologische groepen een gelukkig stel vormen. Hiervoor is het noodzakelijk om de verschillen in gewoonten en temperament te respecteren en te vertrouwen op de gemeenschappelijke opvattingen.

Kreeft en Steenbok - compatibiliteit in een liefdesrelatie

Astrologen geloven dat deze optie niet het meest succesvol is vanwege het tegenovergestelde wereldbeeld. De een leeft van gevoelens, emoties, sensaties en de ander kijkt naar de wereld door het prisma van rede en logica. Zachtheid, romantiek, gevoeligheid verrassen aangenaam de verantwoordelijke pragmaticus Steenbok. In eerste instantie zal Cancer zichzelf tonen als een persoon met wie het gemakkelijk is om te werken, samen te werken en van de tijd te genieten. Hij zal niet beweren, de zijne bewijzen, die perfect bij beide past.

Het is de moeite waard om naar een dieper stadium te gaan, aangezien het duidelijk wordt dat Kanker niet van plan is om onder alle omstandigheden te gehoorzamen. En alle fouten zijn geen schade of de aanwezigheid van iemands mening, maar de onwil om iets in het leven te veranderen. Het gemak waarmee hij naar de wereld kijkt, wordt vaak een obstakel voor verdere ontwikkeling en kan leiden tot een volledige breuk.

Deze tekens zijn compatibel als de eerste de hoofdpositie mag innemen. Zijn doorzettingsvermogen en kracht kan helpen om meer doelgericht en verantwoordelijk te worden, om zijn roeping te realiseren en zijn plaats in de professionele sfeer te vinden. In dankbaarheid zal Kreeft zo'n liefde tonen, die de partner zal helpen om zich te openen van de sensuele kant, die zowel geluk als innerlijke voldoening zal geven. Een meer accurate voorspelling hangt af van welk paar gevormd: man Steenbok-meisje Kreeft of vice versa.

Man Cancer - vrouwelijke Steenbok - compatibiliteit in de liefde

Compatibiliteit van de tekens Kanker en Steenbok in deze versie is laag. De jongedame is waarschijnlijk geïnteresseerd in een kalm en gebalanceerd vriendje, dus aan het begin van hun date zal hun communicatie worden gevuld met wederzijds begrip en harmonie. Na verloop van tijd zal ze beginnen te begrijpen dat de rust van een geliefde wordt gecombineerd met een onvermogen om te antwoorden op iemands acties en een zwak doel, waar maar weinig mensen zich comfortabel bij voelen.

Als het meisje te veel is om op te drukken, kan ze voelen hoeveel haar geliefde koppig en zelfzuchtig is. Om je eigen te krijgen, is het de moeite waard om sluw te zijn en een onophoudelijke chevalier te interesseren. Als hij zijn kracht en capaciteiten voelt, kan hij niet alleen de hoogten bereiken, maar ook de aspiraties van de ander ondersteunen.

compatibiliteit met kanker en steenbokken1

Vrouw Kanker - Mannelijke Steenbok - Compatibiliteit in de liefde

In deze combinatie passen Kreeft en Steenbok bij elkaar, maar zijn zeldzaam. Het is alleen zo dat deze mensen elkaar niet kunnen interesseren tijdens hun eerste ontmoeting. Actief en zakelijk Steenbok houdt niet van zacht, passief en saai. Zwakke seks onder dergelijke omstandigheden is meestal afhankelijk van een sterke, die het voorziet van een materiële en dicterende toestand, en zelfs ongeduldig met eventuele bezwaren. Als het meisje de palmboom van het kampioenschap geeft en zich niet kwalificeert voor de eerste rollen, dan zal hij er alles aan doen om de uitverkorene zich comfortabel en achter een stenen muur te laten voelen.

Kanker en Steenbok - Compatibiliteit in het huwelijk

Zoals de praktijk laat zien, kunnen het paar Steenbok en Kreeft sterk, betrouwbaar en langdurig worden. Hiervoor zullen ze moeten leren het verschil in aard niet als een probleem te zien, maar als een gelegenheid om gebeurtenissen en dingen onder een cardiaal verschillende invalshoek te bekijken. Heel vaak, en dat gebeurt voor sommigen is een nadeel, in dit geval - een onbetwistbaar pluspunt.

De compatibiliteit van de vertegenwoordigers van deze tekens is gebaseerd op dergelijke overeenkomsten in de wereldvooruitzichten:

  1. De neiging om geld te besparen. Capricorn doet dit door te proberen meer te verdienen, en zijn partner vanwege een aangeboren mogelijkheid om te sparen.
  2. De neiging tot zelfanalyse. Kanker past reflectie toe bij aanvallen van hypochondrie en depressieve staten, en zijn metgezel - bij het plannen van nieuwe gevallen.
  3. Liefde voor de familie haard. Van alle verwanten is kanker het meest gehecht aan de moeder en ondersteunt dit hele leven deze relatie. Zijn partner probeert alle familiebanden te behouden, maar met speciale trots en bevende zorgen over die familieleden die iets in het leven hebben bereikt.

Relaties van kanker en Steenbok

Persoonlijke relaties van deze vertegenwoordigers zijn vaak gevuld met passie en zitten vol conflicten. De initiatiefnemer van geschillen is meestal Steenbok, die niet wil stoppen met onverantwoordelijkheid, niet-naleving en traagheid. Dit gebeurt vooral vaak wanneer Kreeft een vrouw is en de echtgenoot van Steenbok. Ze herinneren de baas en de ondergeschikte eraan. Patiëntenkanker zal niet reageren op veeleisende en constante opmerkingen. Wanneer zijn kopje overloopt, zal de Koude Oorlog beginnen.

compatibiliteit met kanker en steenbokken2

Steenbok en kanker zijn compatibel in alle soorten activiteiten, als ze tegelijkertijd bereid zijn om aflaat en respect te tonen. Deze vertegenwoordigers van de dierenriem kijken op heel verschillende manieren naar veel dingen, wat hen helpt met gezamenlijke activiteiten. Steenbok met dergelijke samenwerking is in staat om grotere hoogten te bereiken dan wanneer hij alleen werkt, maar alleen als hij zijn natuurlijke koppigheid verwerpt.

Kreeft en Steenbok - Compatibiliteit in vriendschap

De vriendschap tussen Kreeft en Steenbok is zeldzaam. Zonder fysieke aantrekkingskracht zal er niets goeds uit voortkomen. Kanker is op zoek naar iemand met wie je geestelijk en spiritueel dichtbij kunt zijn. Steenbok heeft een vriend nodig met wie hij zijn plannen kan bespreken en van waaruit u praktische raad kunt krijgen. In een situatie waarin het partnerschap gebonden is, wordt Steenbok het hoofd waarop het hangt, of de vriendelijke tandem zal blijven bestaan.

Kanker en Steenbok - Seksuele compatibiliteit

Waar de Steenbokman, de vrouw Kankervereisten in bed zal goed genoeg zijn. De partner neemt de positie van onderwerping in, en de minnaar wordt meer ontspannen en meer ervaren met de jaren. Problemen kunnen alleen optreden als Steenbok niet beseft dat een dierbare behoefte heeft aan emotionele intimiteit. De tevredenheid van geslachtsgemeenschap zal lager zijn waar de dame Steenbok is. Haar eisen aan mannelijk vermogen kunnen hoger zijn dan de werkelijke mogelijkheden van een geliefde, omdat ze intiem zijn en niet verenigbaar zijn in termen van behoeften, wat disharmonie creëert.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

32 + = 37

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: