hoe ziet Allah eruit

Veel mensen, die nadenken over de zin van het bestaan, beginnen niet alleen verschillende religieuze denominaties te bestuderen, maar proberen ze ook onderling te vergelijken. Tot op heden zijn veel religies bekend, waarvan er één de islam is.

Omdat Rusland een multireligieus land is, wonen er een groot aantal mensen op zijn grondgebied, die dit geloof belijden. Voor een vreedzaam bestaan ​​en comfortabele communicatie moet men de belangrijkste punten van de islam kennen, bijvoorbeeld, hoe Allah eruit ziet, wat deze religie verbiedt. Dit zal niet alleen helpen mensen met een ander wereldbeeld te begrijpen, maar ook om productievere en comfortabelere communicatie tot stand te brengen.

Hoe ziet Allah eruit in de Koran?

Allah is de Here God van zo'n religie als de islam. Hij kan er niet uitzien, omdat een van de belangrijkste verboden van dit geloof de tekening van het beeld van Allah is. Precies zoals de orthodoxe gelovigen, evenals vertegenwoordigers van andere religies, hebben moslims geen betrouwbaar beeld van God. Dat is over het algemeen niet zo vreemd, omdat God een onlichamelijke geest is die geen gezicht kan hebben.

Alle verboden en gedragsregels voor een moslim worden voorgeschreven in een speciaal boek - de Koran. Dit is een analogie van de Bijbel, waar sterfelijke zonden en fundamentele dogma's ook worden vermeld.

Elke moslim moet niet alleen de Koran kennen, maar ook de regels volgen die in dit boek worden voorgeschreven. We hebben het over vasten en over de tijd en duur van het gebed, en over de lijst van zonden.

Bewijs van het bestaan ​​van Allah

Net als elke andere religie is de islam in de eerste plaats gebaseerd op geloof. En dit gevoel vereist geen bewijs, het is inherent irrationeel. Daarom is er bewijs van Allah, nee. Dat is equivalent voor elke andere religie. Zelfs als we het hebben over de Orthodoxie, kan het bestaan ​​van Jezus Christus op de een of andere manier worden beargumenteerd, maar het bewijs dat hij de zoon van God was, is ook afwezig.

We moeten toegeven dat vertegenwoordigers van een religieuze denominatie vaak argumenten proberen te vinden ten gunste van de 'juistheid' van hun geloof. Tot op heden is er echter geen wetenschappelijk bewijs dat God, Allah of een andere Geest bestond en in werkelijkheid bestaat.

De basis van elk bewijs zullen feiten zijn, zonder welke het onmogelijk is om een ​​oordeel te bevestigen of te ontkennen. Daarom is het niet mogelijk om te bewijzen dat Allah bestaat en deze bewering te weerleggen.

En is het de moeite waard om je tijd en energie te verspillen met proberen een persoon ervan te overtuigen dat hij niet gelijk heeft in zijn kijk op het leven? Toch, religieuze overtuigingen - het is puur persoonlijk, dus het is niet de moeite waard om mee om te gaan.

Basisregels van de islam

Ten eerste moet elke vertegenwoordiger van dit geloof de islam accepteren, voor dit doel moet een speciaal ritueel worden uitgevoerd. Ten tweede, een moslim weet het en Bestaat Allah?leest gebeden. De creatie van het gebed gebeurt volgens bepaalde regels, men gelooft dat ze niet kunnen worden geschonden, en zelfs als het gaat om omstandigheden die ons niet toestaan ​​om God-aangename teksten te lezen, moeten we toch tijd geven voor gebed.

Ook moet een moslim bepaalde voedingsmiddelen niet eten. Daarom, als je iemand van dit geloof uitnodigt om een ​​maaltijd met je te delen, is het de moeite waard om de verboden die hem door de religie zijn opgelegd te overwegen. Een zorgzame houding ten opzichte van een ander zal immers niet alleen de communicatie met hem mogelijk maken, maar mogelijk ook goede vrienden worden.

Er zijn een aantal regels die relevanter zijn voor het gebied van etiquette. Het kan bijvoorbeeld betrekking hebben op de stijl van kleding en het ritueel van gastbehandeling en de relatie tussen de seksen.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 − = 67