hoe magie onder de knie te krijgen

Het idee dat alleen de uitverkorenen mages kunnen worden is verkeerd en, indien gewenst en geïntensiveerd, kan men bepaalde hoogten bereiken. Dankzij bovennatuurlijke vermogens kan een persoon zijn leven verbeteren, de carrièreladder opgaan, de gezondheid verbeteren, enz.

Is het mogelijk om magie onder de knie te krijgen?

Om een ​​magisch vermogen in jezelf te ontwikkelen, moet je hard werken en de kracht van gedachten en verbeeldingskracht ontwikkelen. Om te beginnen met leren is noodzakelijk na het zuiveren van zowel het fysieke als het spirituele lichaam van ondeugden. Het is belangrijk dat alleen een gedoopte persoon witte magie kan beoefenen.

Hoe je witte magie beheerst:

  1. Om te beginnen, is het noodzakelijk om het doel van magische krachten te realiseren. Tijdens de week, elke dag voordat je naar bed gaat en na het ontwaken, onthoud dat je hebt besloten om een ​​witte goochelaar te worden.
  2. Dan moet je je leven analyseren, fouten en gebreken ontdekken, bijvoorbeeld, je kunt ze op een vel papier schrijven. Alle opgenomen muziek moet uit het hoofd worden geleerd. Nadat het ritueel van bevrijding is uitgevoerd. Neem hiervoor een groot vel papier en teken in het midden een zwarte cirkel, waarvan de grootte met een munt moet zijn. Ze gaan zitten op een stoel aan de tafel en zeggen, zonder hun ogen van de zwarte stip af te houden: "Met behulp van hogere intelligentie en door mijn eigen wil, verdrijf ik mijn ondeugden: (lijst eerder geleerde woorden). In plaats daarvan ontvang ik Gods bescherming, liefde voor de hele mensheid. Mijn ondeugden verdwijnen, mijn geloof, mijn wil, mijn innerlijke kracht ".

Het uitvoeren van zo'n ritueel is elke dag 3 weken lang noodzakelijk.

Hierna kun je beginnen met het bestuderen van verschillende rituelen en rituelen. Het begint met de eenvoudigste opties.

Mastering magic kan gedaan worden met de hulp van een mentor, omdat een ervaren persoon de nieuwe onbekende wereld zal leiden. Om dichtbij te komenhoe zwarte magie te beheersen God en zijn toestemming voor de bezetting van magie moeten dagelijks bidden, terwijl het belangrijk is om nergens door afgeleid te worden.
Het is onmogelijk om magie onder de knie te krijgen, niet geleerd te concentreren, omdat dit een belangrijk onderdeel is van succes. Om deze vaardigheid te ontwikkelen, kun je leren je te concentreren, bijvoorbeeld op de vlam van een kaars. Je moet je geest bevrijden van andere gedachten, je niet laten afleiden door iets en alleen naar het object kijken. Ga vervolgens verder met andere objecten en verbeter hun vaardigheden.

Velen zijn geïnteresseerd in het beheersen van zwarte magie en, allereerst, verschillende spreuken. Eerst moet je alle basisprincipes van witte magie leren, want dit is de basis van alles. Bovendien moet eraan worden herinnerd dat verschillende boze ogen en vloeken negatieve gevolgen kunnen hebben, dus je zult verschillende beschermende amuletten moeten maken, en ook leren hoe je een astrale eenheid moet plaatsen.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 79 = 85