Hoe maak je een revers? | actualidadypolitica.com

Hoe maak je een revers?

hoe maak je een revers?

Het maakt niet uit hoe verrast je bent, revers kan anders zijn. Er is een revers die wordt gebruikt in zwarte magie. Dit is de eerste fase van de betovering. Dat is, eerst, de revers van het "slachtoffer" maken van de echte, geliefde persoon, en dan al, betoverend voor de klant of uitvoerder van het ritueel. Dit soort revers is een zeer gevaarlijke zaak voor zowel de performer als het slachtoffer, omdat de actie destructief is voor het hele energieveld.

Er is ook een revers-wit. Dit betekent dat de vrouw zich bijvoorbeeld realiseerde dat haar echtgenoot, met wie ze een complete idylle had, het slachtoffer werd van een vloek. Hij had een Meesteres.

In dit geval wordt een revers gemaakt van de persoon die betovert. Dit is vergeeflijk in magie, omdat de kracht van het ritueel een herstellend karakter heeft. Dat wil zeggen, we "repareren" wat iemand heeft vernietigd. Zo'n rite, hoewel het een grote energie-investering vereist, maar toch, zal geen schade toebrengen aan een van de deelnemers.

Als pogingen om liefde te begrijpen nutteloos waren, is het tijd om uit te zoeken hoe je een revers kunt maken. We zullen de voorbeelden van verschillende "klokken" analyseren.

Revers zelf

Het eerste voorbeeld is hoe je een revers kunt maken als je betoverd bent.

De karakteristieke symptomen van deze aandoening zijn:

  • je kunt aan niemand denken en niets, omdat in je hoofd alles wordt bezet door een "charmeur";
  • je hebt de aanwezigheid van deze persoon nodig;
  • je ervaart een pijnlijke opwinding voor de vergadering;
  • je bent erg gevoelig voor de geringste scheiding;
  • met dit alles besef je duidelijk dat dit geen liefde is (!).

In dat geval is het echt tijd voor je om na te denken over hoe je een liefdesaffel van jezelf kunt maken. We bieden een revers op het water. Voor de uitvoering ervan zal het nodig zijn om drie nachten achter elkaar wakker te blijven.

Verzamel bronwater in een transparante kruik. Breng het 's nachts onder de maanstralen. Neem het bij zonsopgang op tot waar geen lichtstraal de kan bereikt. Herhaal deze twee extra nachten en drink bij het derde ochtendgloren alles naar de bodem, spreek de tekst uit van het complot en verbeeld je het ontbindende beeld van de 'geliefde'. Lees dan 9 keer "Onze Vader".

Revers van de Meesteres

Het tweede voorbeeld is hoe de revers van de man van zijn meesteres zelf te maken. Dit is het geval als het gaat om witte magie. U bent rehabiliterende families (op voorwaarde dat de familie liefdevol en welvarend was). Zorg er allereerst voor dat de man is vertrokken vanwege de betovering en niet omdat je hem al tien jaar met eieren hebt gevoerd.

Voor een revers heb je een foto nodig van je man en rivaal die het gezin hebben vernietigd. Gelukkig worden foto's van sociale netwerken vandaag niet moeilijk.

Het ritueel wordt doorgebracht op de afnemende maan. Je moet bij zonsondergang de foto doorbreken en je man en rivaal verdelen. Tegelijkertijd moet je deze wensen wensen en zeggen, zodat ze elkaar liever verlaten en zich elkaar nooit herinneren. Doe in dit eenvoudige ritueel al het negatieve, alle woede en woede, voor de vernietigde relatie.

Foto's in de helften moeten in verschillende delen van de stad worden begraven.

Lapel van zijn vrouw

En het laatste voorbeeld, het meest oneervol, omdat als je de liefde zelf niet kunt bereiken, het de moeite waard is om in de relaties van anderen te klimmen. Laten we het hebben over hoe je een revers kunt maken van de liefde van het paar.

De volgende ritus wordt besteed aan de afnemende maan. Je moet een rode kaars aansteken, deze in je handen houden, naar het raam gaan en de tekst van de plot lezen. Herhaal het ritueel drie nachten op een rij.

Opgemerkt moet worden dat de revers voor het verbreken van de relaties van de echtgenoten niet alleen gepleegd wordt door verraderlijke minnaressen, maar ook door echtgenoten. Een vrouw wil bijvoorbeeld een echtscheiding, maar de echtgenoot bij elk gesprek over dit onderwerp loopt in een woede. Als er geen krachten zijn, onafhankelijk om een ​​vraag te begrijpen en op te lossen, verbreekt de vrouw (of in een vergelijkbare situatie, de man) alle communicatie op energieniveau. Na de revers zal de man graag een echtscheiding tekenen.

Plot op het water, lapel zichzelf

"Het water is helder, het water is schoon, het water is kalm, de maan is gewijd,

hoe je een revers kunt maken van een rivaal

je mist niemand, je kent geen verdriet,

Neem mijn angst, neem met je mee naar jezelf, dat ik noch verdriet noch verdriet voor mij zou weten,

De sleutel is in de lucht. Kasteel in de zee. Amen. "

Lapel van zijn vrouw

"Onze liefde heeft geen einde, zoals een verlovingsring. Benen vertrapten het gras, de hond deed de hond bang, de kat vloog weg van de kat, de dienaar van God (naam van de echtgenoot) met de dienstknecht van de God (naam) maakte ruzie. Ontmoet ons niet meer, weest niet op, we zullen elkaar de rest van ons leven vermijden. Mijn woord is sterk, als een steen, als een pijl zeker. Wat er gezegd wordt, zal gebeuren, Amen. "

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

66 − = 63

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: