Hoe ken je je bestemming in het leven? | actualidadypolitica.com

Hoe ken je je bestemming in het leven?

hoe je je lot in het leven kunt leren kennen

Elke persoon heeft zijn missie op aarde, de zogenaamde "missie", die hij zeker moet vervullen om gelukkig te zijn en ten volle van het leven te genieten. Er wordt aangenomen dat als een persoon veel problemen en verwarring heeft, hij net van de goede weg is geraakt en zijn missie niet vervult. Er zijn verschillende manieren om te leren over de sociale essentie en het doel van de mens op aarde. De eenvoudigste en meest toegankelijke optie is gebaseerd op het gebruik van de numerologie van de naam. Eenvoudige berekeningen helpen u bij het achterhalen van de benodigde informatie.

Hoe ken je je bestemming in het leven?

Om het gewenste aantal te berekenen, moet u uw naam volledig schrijven. Elke letter correspondeert met een specifiek nummer, dat u moet samenvatten en uiteindelijk de vereiste waarde krijgt. Gebruik hiervoor de lijst, die aangeeft welk nummer overeenkomt met elke letter.

1 zijn de letters A, K, Y, Z.

2 zijn de letters B, L, F, E.

3 zijn de letters B, M, X, Y.

4 zijn de letters T, H, C, H.

5 zijn letters D, O, C.

6 zijn de letters E, P, W.

7 zijn letters Ж, Р, Щ.

8 zijn de letters S, C, L.

9 zijn de letters I, T, N.

Lees een voorbeeld om te begrijpen hoe dit eruit zou moeten zien:

Novikova - 4 + 5 + 3 + 9 + 1 + 5 + 3 + 1 = 31.

Julia - 3 + 2 + 9 + 4 = 18.

Vladimirovna - 3 + 2 + 1 + 5 + 9 + 3 + 9 + 7 + 5 + 3 + 4 + 1 = 52.

Nu moet u de waarden toevoegen totdat u een getal tussen 1 en 9 krijgt. In het voorbeeld: 31 + 18 + 52 = 101 = 1 + 0 + 1 = 2. Het blijft alleen om te weten wat het doel op aarde is, omdat alle berekeningen al zijn gemaakt.

Varianten van de verkregen waarden:

1 - Doel - mensen organiseren en leiden. Eenheden zijn leiders en als je deze kwaliteiten in jezelf ontdekt, kun je vele hoogten bereiken.

2 - de missie is om een ​​rustig leven te leiden. Het is belangrijk voor zulke mensen om hun relaties te verbeteren en de zwakken te beschermen.

3 - de essentie en het doel van zo'n persoon - om zijn eigen gedachten en concepten aan anderen over te brengen. Het wordt aanbevolen om je creatieve aard vaker te laten zien, waardoor de wereld alleen maar helderder wordt.

4 - doel - om met iets nuttigs voor de mensheid te komen. De activiteiten van dergelijke mensen moeten anderen ten goede komen.

5 - het doel is om mensen gelukkig te maken. Vijf zullen hun missie kunnen vervullen, de bestemming van de mens op aardewanneer ze leren genieten van elke dag dat ze hebben geleefd.

6 - Bestemming - om de race voort te zetten. Zessen kunnen harmonie in zichzelf voelen en gelukkig worden, maar alleen een sterk gezin hebben opgebouwd.

7 - het doel is om mensen te onderwijzen en de ervaren en geïnformeerde met hen te delen. Voor verloren mensen moeten zij de juiste weg inslaan.

8 - Doel - tegelijkertijd spiritueel en materieel leren tegelijkertijd te ontwikkelen. Door slechts één richting te kiezen, kan men geen geluk voelen.

9 - Doel - om andere mensen te helpen. Negen zullen blij zijn als ze leren anderen te helpen, zonder iets terug te eisen.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

55 − = 52

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: