Hoe herken je een heks in onze tijd? | actualidadypolitica.com

Hoe herken je een heks in onze tijd?

hoe een heks te herkennen in onze tijd

Mensen geloofden te allen tijde in de aanwezigheid van onzichtbare krachten, die de loop van het leven gehoorzamen. En aangezien er zulke wetten zijn, moeten er mensen zijn, dus er moeten ook mensen zijn die weten hoe ze te gebruiken. Zulke eigenaars van geheime kennis werden op verschillende manieren geroepen, vrouwen werden vaak heksen genoemd. Het is niet meer dan normaal dat ze gevreesd werden en sommigen zelfs haatten. Daarom zijn de belangrijkste manieren om een ​​heks te vinden uit de Middeleeuwen.

Hoe heks te herkennen in een kerk?

Bovenal vreesden de heksen de vertegenwoordigers van de geestelijkheid, in de overtuiging dat ze door de duivel bezeten waren. En deze kennis had zijn sporen moeten achterlaten, dus er is een manier om een ​​heks te herkennen aan moedervlekken. In de "Hamer der Heksen" wordt gezegd dat bij vrouwen die met de duivel worden geassocieerd, het lichaam specifieke merktekens moet hebben - grote moedervlekken, vlekken met een ongewone vorm of kleur. Als het lichaam van de vrouw echter geen moedervlekken vertoonde, werd ze ook beschouwd als een heks vanwege de uitzonderlijke perfectie van de huid die alleen de duivel kon geven. Om dezelfde reden waren de heksen ook gewoon heel mooie vrouwen. Maar de beste manier om een ​​heks te herkennen was om haar te zien op Palmzondag of een ander religieus festival dat een bezoek aan de kerk vereiste. Daar was het noodzakelijk om aandacht te schenken aan de volgende eigenaardigheden:

  • een kruis op zijn rug;
  • de uitvoering van het kruisteken met de linkerhand;
  • veelvuldig verzoek om uw kaars aan te steken van de kaars van iemand anders;
  • horizontale positie van de brandende kaars;
  • de kerk zo ver mogelijk met je rug achterlaten.

Hoe herken je een heks in onze tijd?

Voordat we deze vraag beantwoorden, is het de moeite waard om te overwegen, en of er in onze tijd heksen zijn, omdat alle tips om deze vrouwen te herkennen erg ver weg zijn. Natuurlijk kunnen we zeggen dat dit allemaal een sprookje is en dat er geen meester is over geheime kennis. Maar dit kan alleen gezegd worden door degenen die de heksen van de Disney tovenessen of heksen van de Grimm Brothers sprookjes beschouwen. In feite hebben zulke vrouwen geen wratten op hun neus, ze bewegen hun verstand niet op hun gemak en ze haasten zich niet om de duivel te aanbidden. Heksen in de oudheid verschilden alleen in zoverre dat ze weten en weten hoe ze iets meer opmerken dan andere mensen. Zijn er heksen in onze tijd? Natuurlijk zijn er, in de wereld, veel vrouwen die dit of dat vermogen hebben, dat in vroegere tijden heks zou worden genoemd. Iemand heeft een uitstekende intuïtie, iemand is ongelofelijk goed thuis in mensen en iemand kan goed overweg met dieren. De meeste van deze vermogens ontwikkelen zich niet, en blijven ongeopenbaarde heksen, en er zijn geen manieren om dergelijke te herkennen in de bestaande maatschappij. Tenzij je van dichtbij contact hebt, kun je het ongewone inzicht van zulke vrouwen opmerken. Maar er zijn anderen die serieus bezig zijn met hun capaciteiten, verschillende praktijken en kennis bestuderen. De waarheid is in dit geval ook de vraag hoe we een heks in onze tijd herkennen, Bestaan ​​er heksen in onze tijd blijft open, omdat er in de moderne wereld nog steeds vooroordelen zijn over de aard van deze vermogens. Daarom zijn deze dames meestal traag in het tonen van zichzelf aan de wereld, behalve in zeldzame uitzonderingen. Hoe herken je dan een heks in een bestaande samenleving? Wacht tot ze zich manifesteert of probeer het gedrag van een vrouw te observeren die je verdacht lijkt. Misschien, nadat je met haar hebt gecommuniceerd, voel je je ongebruikelijk energiek (depressief) of zijn veel van haar opmerkingen waarheidsgetrouw, als niemand kan aannemen dat zo'n uitkomst van de gebeurtenissen dat wel kan. Indirecte signalen kunnen de populariteit van mannen zijn bij gebrek aan zichtbare inspanningen om een ​​dergelijke reactie te veroorzaken.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: