hoe een succubus te activeren

In zwarte magie zijn er veel rituelen waarmee je duistere krachten kunt oproepen. Voordat u een succubus belt, moet u erachter komen hoe het eruit ziet. Het is een demon van een vrouw die op een mooie manier voor mensen verschijnt. Sommige mensen hebben vliezige vleugels. Meestal komt een succubus naar een man in een droom en verbindt hem verschillende seksuele handelingen.

Hoe een succubus te activeren?

Het ritueel kan het best 's nachts in stilte worden doorgebracht. Teken een pentagram op de grond en cirkel het rond. Het is het beste als de tekening wit is op een zwarte achtergrond. Plaats de kaarsen op de hoeken in een cirkel en leg de armen en benen in de zijkanten. Begin met het mentaal aanroepen van een succubus. Voel dat de aankomst van de essentie zowel op fysiek als op emotioneel niveau kan zijn.

Een andere optie, hoe een succubus te noemen, moet vóór het slapengaan worden gedaan. Ga in bed zitten, ontspan en zeg drie woorden:

"Ik (naam) roep de succubus."

Als de demon verbonden is, zal er een gevoel van aanwezigheid van iemand in de buurt zijn of een bepaald beeld in je hoofd verschijnen. Het moet gezegd worden dat een succubus een gevaarlijk wezen is en voordat je het noemt, is het de moeite waard om goed na te denken of het nodig is.

Hoe verdrijf je een succubus?

Het uiterlijk van een demon is gevaarlijk, omdat het zich tijdens seksuele relaties voedt met de energie van een man. Na dergelijke contacten voelt iemand zich gebroken en machteloos. Er zijn bepaalde tekenen die wijzen op de aanwezigheid van een succubus. De demonen komen meestal wanneer de persoon in een slaperige toestand is. Het slachtoffer bevindt zich letterlijk in een verlamde staat, dat wil zeggen dat ze geen gelegenheid tot confrontatie heeft. Ondanks veel plezier, ervaart een persoon angst. Het wegwerken van een succubus is erg moeilijk en soms onmogelijk. Ga naar de kerk, luister naar de dienst, je kunt biechten. Bestel een gebed voor je eigen gezondheid.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 2