Hoe een geest te roepen

In de boeken van de fantasy genre vaak kan worden gevonden vermelding van hoe de hoofdpersoon een aantal van de geest (demon) heeft veroorzaakt, en de blijde radeshenek proberen te voldoen aan alle verlangens veroorzaakt zijn goochelaar. Maar ontmoetingen met etherische essenties staan ​​niet op de pagina’s van boeken, maar zijn in het echte leven minder succesvol. Dus voordat je op zoek gaat naar een manier, hoe je een geest kunt oproepen, moet je goed nadenken, is het echt nodig, misschien kun je je verlangens vervullen zonder enige andere hulp?

Hoe de geesten van helpers te roepen?

Waarschijnlijk iedereen herinnert zich de verhalen over heksen, die geest-helpers waren, wordt uitgevoerd in de vorm van zwarte katten, kraaien en andere dieren. Moderne paranormaal begaafden bevestigen deze verhalen en zeggen dat ze informatie ontvangen van sommige niet-lichamen. In feite evocatie hier en stinkt niet (behalve voor de media, maar hier niet bellen met de geesten en hun spreuken), en tovenaars verwerven van kennis, in contact komen met je hogere zelf te ontwikkelen deze overgevoeligheid is mogelijk door lange training, oefeningen uitvoeren voor concentratie, de principes van meditatie beheersen en het apparaat van de subtiele wereld bestuderen. In het algemeen, en om de geest thuis op te roepen, zou het bestuderen van de theorie leuk zijn. Omdat kennis alleen van het ritueel van de dienstplicht niet voldoende is om negatieve gevolgen te voorkomen.

Hoe een geest op de juiste manier oproepen?

Geesten zijn verschillend, maar het is onwaarschijnlijk dat iemand geïnteresseerd zullen zijn in de manier waarop u de boze geest kan brengen, op zijn minst, serieus om een ​​dergelijke maatregel durft niet iedereen. Maar we moeten ons realiseren dat het absoluut goed of absoluut kwade geesten niet bestaan, ze leven volgens hun eigen wetten, elk van hen heeft zijn eigen karakter, elk heeft verschillende functies, dus je moet vooraf beslissen welke geest u belt en met welk doel. Je kunt een negatief trekken en het is waarschijnlijker dat je besluit de geest van een overleden persoon te roepen. Het feit is dat in het astrale (waar de magiër spreekt) de overledenen niet lang zijn (40 dagen bewust markeren), en daarom zal de essentie, die geen enkele relatie heeft met de persoon die wordt geroepen, hoogstwaarschijnlijk op de oproep reageren. Zulke ‘geesten’ zijn gericht op het verkrijgen van energie, en daarom niets dan uitputting na de voltooiing van het ritueel dat je niet zult krijgen. Dus als je een geest wilt oproepen, geef dan het idee op om met Gogol of Poesjkin te praten en leer de namen van de geesten wiens diensten je kunt gebruiken. Ook moet je vóór het ritueel een week vasten, niet alleen van zwaar voedsel onthouden, maar ook van slechte daden en gedachten. Deze vereiste is redelijk rationeel: zoals trekt dat aan, en als je zware, slechte vibraties bestudeert, zal de essentie van hetzelfde niveau reageren op je oproep.

Hoe een geest door een spiegel te roepen?

Voor het ritueel heb je kaarsen, wierook, een magische spiegel, een teken van de opgewekte geest, een blad en een pen nodig, en natuurlijk zul je moeten weten welke woorden je een geest kunt oproepen. Het is beter om de bijeenroeping samen te leiden, omdat zelfs een ervaren en getalenteerde goochelaar het alleen maar moeilijk zal vinden om alles goed te doen. Daarom vervult meestal één persoon de rol van de helderziende en de tweede – de gieter. De taak van de laatste is om de geest op te roepen en de ziener in een staat van veranderd bewustzijn te brengen, en de helderziende zal het voertuig van de geest in onze wereld moeten zijn.

Vóór het ritueel moet de tovenaar douchen of baden (om negatieve energie te reinigen) en zich in speciale kleding kleden of gewoon iets speciaals aantrekken. Vergeet niet om een ​​cirkel te tekenen voor bescherming, je kunt ook een klein beschermend ritueel van de Pentagram vasthouden. Daarna moet je wierook aansteken en de ziener uitnodigen om naar het teken te kijken wanneer hij klaar is, zijn taak zal zijn om in de magische spiegel te kijken terwijl de tovenaar de woorden van de betovering uitspreekt. Nadat contact met de geest tot stand is gebracht, moet de goochelaar vragen van interesse stellen en de antwoorden op papier opschrijven (of uitspreken). Zodra alle antwoorden zijn ontvangen, moet de geest toestemming krijgen om zich terug te trekken en het ritueel te voltooien door middel van zuivering.

Welke woorden kun je een geest noemen? Er zijn verschillende teksten aanroepen, maar in feite zijn ze niet verplicht zijn om te herhalen, kunt u uw eigen spreuk te maken, als het belangrijkste punt hier is niet de magische woorden, en geloof, en de wil van de magiër.

Is het gevaarlijk om thuis een parfum te bellen?

Natuurlijk is het gevaar dat de ziener in de kracht van de geest zal zijn, zoals het met het medium kan gebeuren, praktisch onbestaand, maar deze actie kan niet volledig veilig zijn. Ten eerste is de opgeroepen entiteit misschien niet degene die je hebt gebeld (daarom is de eerste vraag die goochelaars stellen de naam van de geest die is gekomen). Ten tweede, als u niet zorgt voor betalen Hoe kun je een geest oproepen?diensten van de essentie, het zal nog steeds op zich nemen wat het wil, alleen de gevolgen voor deelnemers aan het ritueel kunnen betreurenswaardig zijn. Ten derde bestaat het gevaar misleid te worden. Sommige onervaren magiërs beschouwen de woorden van de geest als een onveranderlijke waarheid, ze zouden dit niet moeten doen, geesten zijn niet alwetend. Ja, ze hebben meer kansen dan wij, maar ze zijn niet onbeperkt, dus blindelings de instructies van de geest volgen is het niet waard.

Al het bovenstaande maakt het ritueel van het oproepen moeilijk en behoorlijk gevaarlijk, daarom hoef je nooit geesten op te roepen voor waarzeggerij of vermaak, de uitgeputte krachten zijn het resultaat niet waard.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 − 83 =