hoe ze vroeger afvallen in Rusland

Het probleem van overgewicht ontstond niet zo lang geleden - pas na het einde van de Tweede Wereldoorlog, toen de wereld (het Europese deel) een respijt kreeg en begon te mesten. Er waren modieuze "apparaten" die het leven vereenvoudigden, auto's werden verspreid, winkels werden gevuld met een verscheidenheid aan voedsel - en dit alles wil je toch proberen.

Eerder was het probleem gewoon een ander probleem - jezelf voeden. Dat is de reden waarom mensen met rijkdom en positie in de samenleving werden vetgemest tot volledige mesten - per slot van rekening was volheid een direct bewijs van welvaart. Wat de wereld daarom mist, wordt het model van schoonheid: dan - volheid, nu - magerheid. Niets bijzonders ...

Trouwens, aangezien we het hebben over hoe we afgevallen zijn in Rusland, moet opgemerkt worden dat Rusland de Grote, zonder zijn meest beroemde heerser zou kunnen blijven - Catherine II. Omdat ze nog niet groot was, werd ze naar de "uitkijk" van Peter III gebracht - de omgeving accepteerde de bruid niet vanwege buitensporige, eenvoudig onfatsoenlijke, dunheid. Nadat ze in Rusland was vastgehouden, werd ze vetgemest en goedgekeurd.

Hoe zijn ze afgevallen in Rusland?

Omdat we heel goed begrijpen dat vroeger, in Rusland, het probleem niet was hoe we moesten afvallen, maar hoe we konden herstellen, we zullen proberen onze huidige problemen over te brengen naar de "oud-Russische" situatie - en ons voorstellen dat we zo afvallen in Rusland.

Ten eerste was het meest populaire tijdverdrijf in Rusland een badhuis. Eigenlijk bleef de traditie van kracht, en de kansen en de kracht van de baden zijn zelfs toegenomen.

Dus we gaan naar het bad en vergeten de voorbereiding niet.

Vóór het Russische bad is het beter om 1-2 uur niet te eten - in omstandigheden van hoge temperatuur zal het voedsel niet worden verteerd en zal het hart een verhoogde belasting ontvangen.

2 uur voor het bad moet je een fruitsalade met yoghurt eten - alleen fruit moet Russisch zijn:

  • appels;
  • peren;
  • rabarber;
  • bessen;
  • kruisbessen.

Yoghurt gebruikt natuurlijk het laagste caloriegehalte.

Zoveel als je niet zou willen eten in de pauzes tussen de stoomcabine - doe het niet. Om de honger te stillen en het tekort aan vocht in het zweet te compenseren, neem je echte Russische, niet-alcoholische, dranken mee:

  • kvass;
  • sap;
  • hoe ze afgevallen zijn in Rusland

  • Kruidenthee (als optie - aalenthee met kruidnagel).

Je kunt sbiten ook met munt bereiden - zet gewoon een paar druppels muntkokend water en doe er een uur op. Voeg dan een eetlepel honing toe en geniet ervan!

Maar na het bad, na 1,5-2 uur kunt u eten - maar niet hoog in calorieën. De koude soep is het beste, bijvoorbeeld, botvina.

Dus we realiseerden ons hoe we vroeger afvallen. Bad, thee, botvina en salade van inheemse vruchten en bessen - wat als Catherine II ooit moest afvallen, hoogstwaarschijnlijk zou het precies dit hebben gedaan.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1