Hoe beïnvloedt een volle maan een persoon? | actualidadypolitica.com

Hoe beïnvloedt een volle maan een persoon?

hoe de volle maan een persoon beïnvloedt

De invloed van de maan op de mens is al lang bewezen, maar een paar decennia geleden hadden mensen geen informatie en konden ze alleen aannames doen. Met de satelliet van de aarde zijn vele legendes en verschillende bijgelovigheden die mensen gebruiken met deze dag verbonden.

Hoe beïnvloedt een volle maan een persoon?

Volgens de bestaande statistieken is het op de dagen van de volle maan dat het aantal misdaden, zelfmoorden, ongelukken, ruzies, enz. Toeneemt. Er wordt aangenomen dat je in de volle maan de aandacht en liefde van de gewenste persoon kunt winnen. Astrologen zeggen dat zij het gevoeligst zijn voor de energie van de maan - Kankers en Vissen. Inzicht in het onderwerp waarom de volle maan een persoon raakt, is het belangrijk om op te merken dat dit een tijd is voor creatieve individuen, omdat een nieuw groots idee in je opkomt. Alles wat te maken heeft met creativiteit op zulke dagen is "met een knal". De volle maan is de ideale tijd voor waarzeggerij op kaarten, want men kan een waarheidsgetrouwe interpretatie krijgen.

Een andere is om te begrijpen hoe de volle maan van invloed is op de slaap. Velen op zulke dagen klagen over slapeloosheid, maar dit is een exclusief individueel kenmerk. Sinds de oudheid geloven mensen dat de volle maan de kans vergroot om een ​​profetische droom te zien. In de meeste gevallen zijn ze heel helder en gedenkwaardig en lijken ze dichter bij de ochtend. Het wordt aanbevolen om in een droom naar de ontvangen aanbevelingen te luisteren, zodat er geen problemen zijn.

Hoe beïnvloedt de volle maan de menselijke gezondheid:

  • er is hoofdpijn;
  • zwakte verschijnt;
  • bestaande ziekten worden verergerd;
  • er zijn problemen met de maag, nieren en het hart;
  • visie kan verminderd zijn.

Hoe beïnvloedt de volle maan vrouwen?

Sinds de oudheid is het opgevallen dat op zulke dagen het onderbewustzijn wordt geactiveerd in de vertegenwoordigers van het schone geslacht en de intuïtie wordt gewekt. Er zijn hoe de volle maan vrouwen beïnvloedtveel verschillende rituelen voor schoonheid, die exclusief aan de volle maan zouden moeten worden besteed, omdat men gelooft dat de energie van deze dag speciaal is en alle rituelen zullen worden gerealiseerd. Velen geloven dat de maan de vrouwelijke geslachtssterkte en reinigingen van negatieve energie geeft.

Hoe beïnvloedt de volle maan de gezondheid en conditie van mannen?

De vertegenwoordigers van het sterkere geslacht op zulke dagen, er zijn krachten die helpen om alle verzamelde gevallen het hoofd te bieden. Het valt op dat op volle maan het effect van alcohol op het lichaam toeneemt. Gezien de toename van emotionele spanning, wordt het op zulke dagen aanbevolen om zich zo terughoudend mogelijk te gedragen, om niet de schijn van veel problemen te veroorzaken.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 10 = 16

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: