het meest verraderlijke teken van de dierenriem

Natuurlijk heeft elk van de tekens van de dierenriem zijn eigen "bitterheid", die een en dezelfde persoon voor sommigen maakt - een voorbeeld van perfectie, en voor anderen - het meest ondraaglijke, walgelijke en gemene wezen in de wereld. Je kunt natuurlijk zeggen dat iedereen vanuit zijn toren naar de wereld kijkt, maar vergeet niet dat op sommige momenten iedereen het meest verraderlijke teken van de dierenriem kan worden.

Laten we naar de leiders van deze categorie kijken.

schorpioenen

Met één naam kun je bepalen wat het meest verraderlijke teken van de dierenriem is, en natuurlijk, als je niet in de astrologie gaat, lijkt het voor de hand te liggen dat noch Schorpioen, noch zijn menselijke tegenhanger prettig kan zijn. Inderdaad, de Schorpioenen aanbidden of haten. De derde is niet gegeven.

Steenbokken

Steenbok is een vrijstaand persoon, bezig met zijn persoonlijke zaken, aan niemand anders dan hijzelf die niet veel interesse heeft. Je kunt echter iedereen meenemen. Steenbok wordt een zeer verraderlijk sterrenbeeld als het gaat om vendetta - wraak, in dergelijke gevallen is er geen wraakzuchtiger en verraderlijker, geen argument.

Maagd

Het lijkt erop dat de Maagd, geleid door het principe van afkeer van de Schorpioenen, erg zachtaardig, gevoelig aanvoelt. sluwe sterrenbeeld Maagd is een symbool van vrouwelijkheid, maar waar alles verdwijnt als het gaat om persoonlijke interesse. Maagd - het meest verraderlijke teken van de dierenriem, als je op weg was om de intentie te bereiken. Persoonlijk voordeel is belangrijker voor de Maagd dan de meest heilige menselijke banden.

Waterman

Onlangs hebben de Britten een ontdekking gedaan en gezegd dat het tenslotte onmogelijk is om een ​​man slechter te vinden dan Waterman. Het blijkt dat Watermannen de meesten zijn die echte sadomasochisten zijn. Hun hele leven lang zetten ze zich in voor zelfkastijding en vergiftigen de wereld voor zichzelf, in het geheim, bederven het en degenen om hen heen. Bovendien komt het zeer zelden voor dat Aquarius zelf hiervoor wordt veroordeeld. En het leven van degenen die gedwongen worden omringd te worden door Waterman onder grote bedreiging.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 1 =