Gedrag van een verliefde leeuw

Leo is geen toeval noemde de koning der dieren, dat in termen van sterrenbeelden van de dierenriem is het teken van nobel, gul, altijd een beetje neerbuigend in verband met anderen en niet lijden onverschilligheid ten opzichte van zijn koninklijke persoon. Dat is wat ze willen, helemaal niet, als vertegenwoordigers van andere tekens van de dierenriem. Het gedrag van een liefhebbend Leeuwmannetje is een orkaan, maar dit is hieronder.

Gedrag van de Leeuw in de liefde

Lions en-zo niet kan worden gezond en redelijk genoemd op het gebied van interpersoonlijke relaties, en de liefde tussen hen alleen maar vol met gevoelens en emoties, en sommige kunnen gewoon niet zo’n passies te weerstaan ​​en de tijd nemen. Maar zelfs als de verliefde leeuw al een tijdje verdwenen is, kunt u er zeker van zijn dat hij zal terugkeren met een bos bloemen, geschenken en een belofte van eeuwige liefde. In de kwestie van verleiding en verkering in de snoep-boeket periode, hebben ze geen gelijke. Ze douchen het voorwerp van hun aanbidding met complimenten en geschenken, vervullen alle grillen en geven allerlei aandacht.

Het gedrag van een liefhebbende getrouwde mannelijke leeuw verschilt praktisch niet van het gedrag van een vrijgezel – hij geeft eenvoudigweg niet zijn geliefde passage. En hoe meer ze zal weerstaan ​​en deze vurige roep negeren, des te meer zal Leo opzwepen. Hij zal proberen zichzelf de meest voordelige te geven, vooral als hij de aanwezigheid van een concurrent voelt. Competitie – dit is zijn hobby en hij vindt meer de eigenlijke deelname, en niet de uiteindelijke prijs. Naar attributen van de verliefde man – Leo draagt ​​ook verschrikkelijke jaloezie, het is tenslotte de onwaarschijnlijke eigenaar. Dus dat op een bepaalde manier zijn geliefde niet te benijden, want het dagelijks wordt gedwongen om te zwemmen in een vulkaan van zijn passies, en samen met zijn favoriete afstand van het ene uiterste naar het andere. Maar gewoon niet vervelen met deze man te krijgen, en als er een kans om te voelen als een koningin zal zijn?

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 + = 33