gebed voor het behoud van de zwangerschap

Meestal gebed tijdens de zwangerschap te verhogen gewoon de vrouwen die vrezen voor de veiligheid van de foetus. Er zijn verschillende periodes tijdens de zwangerschap, worden beschouwd als potentieel schadelijk zijn voor het kind, en wanneer een vrouw op het behoud van het ziekenhuis wordt gebracht, veel beurt om de heiligen te helpen houden het kind. Wij beschouwen gebed voor veilige zwangerschap, die worden beschouwd als de meest betrouwbare en effectieve.

Gebed voor het behoud van de zwangerschap voor de ouders van de moeder van God: Joachim en Anne

Oh, prisnoslavnii Christus, de Rechtvaardige, de heiligen Joachim en bogoottsy Anno predstoyaschii Hemelse Troon van de Grote Koning en het vertrouwen om Hem haves, zoals een Preblagoslovennyya O dochter van jou uitspraak, meest pure Moeder van God en altijd maagd Maria, voplotitisya heen!

Voor jou als een veelzijdige vertegenwoordiger en volhardend over ons als een gebedenboek, nemen we toevlucht tot zondigheid en onwaardigheid.

Bid tot Zijn goedheid, kan Gij afwenden van ons boosheid, van ons bedrijf is recht op ons bewogen, en dus onze ontelbare zonden tarten, neem dan contact met ons op het pad van berouw, en de paden van Zijn geboden stablish ons.

Ook de gebeden van uw ons leven om de wereld te redden, en in alle goed goed met spoed naar te vragen, alles om de maag en vroomheid De vereiste ons van God Verlening, van alle kwaad en ongeluk en plotse dood predstatelstvom je ons izbavlyayusche, en tegen alle vijanden zowel zichtbaar als onzichtbaar te beschermen, gij kan een stil en rustig leven in alle godsvrucht en eerlijkheid te leiden, en is 's werelds tijdelijke leven preshedshe deze dingen, in een eeuwige vrede te bereiken idezhe uw heilige umoleniem vouchsafe het hemelse koninkrijk van Christus, onze God, Emuzhe, met de Vader en de heilige Geest, volgens obaet alle glorie, eer en aanbidding voor altijd. Amen.

Gebed voor de Behoud van de Maagd Maria

Oh, de glorieuze Moeder van God, heb medelijden met mij, Uw dienaar, kom om me te helpen tijdens mijn ziekte en de gevaren die aanleiding geven tot alle kinderen van de armen dochters van Eve geven. Vergeet niet, O gezegende onder de vrouwen, met een soort van vreugde en hou van je haastig liep in het bergland te srodnitsu Uw Elizabeth te bezoeken tijdens haar zwangerschap, en wat een prachtig effect geproduceerd genade in uw bezoeking, de moeder en de baby. En onuitputtelijke Thy genadig en schenk mij de vernedering van uw dienstmaagd, besloot van de last van veilig; schenk mij deze genade aan het kind, rust nu onder mijn hart, toen ze om het leven kwam, met een vrolijke vzygraniem, net als de Onnozele Kinderen, John, de Heer aanbaden de Goddelijke Verlosser, die uit liefde voor ons zondaars, niet zelf verafschuwd en word een baby. Neizglagolannaya blijdschap, die was gevuld met virgin wanneer je hart uitzicht op de pasgeborene van uw Zoon en Heer, dat verdriet zal verrukken, komt naar me door de ziekte van de geboorte. Het leven van de wereld, mijn redder, verwekt, maar om mij te redden van de dood, en onderdrukt het leven van veel moeders uur resolutie en een gebed voor het dragen van een zwangerschapJa prichtet vrucht van mijn lichaam voor één van Gods uitverkorenen. Hoor, Heilige Koningin van de Hemel, mijn bescheiden gebed, en kijk naar mij, een arme zondaar, het oog van Uw genade; niet beschaamd worden over mijn hope in Uw grote barmhartigheid en de val van me, Hulp der Christenen, Istselitelnitsa ziekten ja spodoblyus en ik probeer voor te stellen dat je - Mercy Moeder, en kunnen altijd verheerlijken uw genade, niet af te wijzen nooit gebeden van de armen, en aan al die oproep te leveren op u in tijd van benauwdheid en ziekte. Amen. Amen. Amen.

Het gebed om te dragen (om zwangerschap te redden) moet worden uitgesproken met een zuiver hart, en het beste van alles - vanuit het geheugen. Voor het beste effect, wordt het aanbevolen om het in de kerk te zeggen, of thuis, maar met een kerkwax.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 + = 38