ficus van rubbertekens en bijgeloof

Er zijn veel tekens en bijgeloof geassocieerd met de rubberachtige ficus. Volgens sommigen draagt ​​de plant bij aan het aantrekken van geluk in het huis, terwijl anderen integendeel zeggen dat het niet de moeite waard is om deze bloem in het appartement te houden.

Tekens over de ficus met ficus

Volgens de overtuigingen is deze plant een muzhegon, dat wil zeggen dat het helpt dat mannen niet in het huis wonen waar het zich bevindt. Er wordt aangenomen dat als je deze bloem aan de bruiloft geeft, het huwelijk niet lang zal duren, omdat de man eenvoudigweg het gezin zal verlaten. Als je uitgaat van de opname van de bloem van de ficus, is het niet aan te raden om gehuwde stellen, alleenstaande vrouwen te houden, omdat in het eerste geval het gezin kan instorten, in het tweede geval zal het meisje eenvoudigweg geen kans hebben op een romantische relatie.

Aan de andere kant helpt de ficus volgens populaire overtuigingen om geld aan te trekken, het wordt geadviseerd om diegenen te krijgen die graag meer willen verdienen of als het nodig is om onmiddellijk een vrij grote hoeveelheid geld te krijgen. De ideale optie is om deze plant op de desktop of op kantoor te zetten, het bevordert de groei van de carrière, helpt het salaris te verhogen of vindt grote klanten. Je kunt de plant ook in de keuken plaatsen en dan, zoals de borden aangeven, zal er altijd eten in het huis zijn en zal het gezin nooit van de honger omkomen.

Een ander teken van de ficus is gerelateerd aan zwangerschap. Sommige vrouwen geloven dat het alleen maar nodig is om deze plant in huis te doen, omdat het een gunstig effect heeft op het proces van het dragen van een kind en de bevalling zal vergemakkelijken. Dus het is, of niet, het is niet bekend, het enige dat zeker kan worden gezegd, is dat onze grootmoeders überhaupt hebben gezegd dat het nuttig zou zijn om volledig naakt in de situatie te zijn en deze plant drie keer te omzeilen. Volgens de overtuigingen zal zo'n ritueel helpen om de zwangerschap gemakkelijk over te dragen, waardoor het risico op een miskraam wordt verkleind.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − = 8