zie de ooievaar vergeven

De ooievaar is altijd beschouwd als een goede vogel, die een positieve energie had. Sinds de oudheid begonnen mensen te merken dat dankzij de vogel je veel informatie kunt leren.

Een teken - om een ​​ooievaar te zien

Slaven voor de ooievaar worden met speciale schroom behandeld, omdat ze een vogel hebben die geassocieerd is met geluk en welzijn van de familie. Niet zonder reden, zelfs in de moderne maatschappij, is de uitdrukking "het kind brengt een ooievaar" erg populair, omdat dit de gelukkigste gebeurtenis in het leven van een persoon is.

Er wordt algemeen aangenomen dat als een paar ooievaars een nest op het dak van het huis hebben gemaakt, de mensen die erin wonen, gelukkig zullen zijn. Trouwens, dit is niet alleen een bijgeloof. Als je het gedrag van vogels analyseert, kiezen ze voor nesting alleen rustige plaatsen met positieve energie. Als ooievaars op de stal en de stallen wonen, kun je er zeker van zijn dat de dieren gezond zullen zijn. Zie niet meer van de ooievaar in het nest, dat hij droeg - een slecht teken. Dit kan een voorbode zijn van brand of andere problemen.

Een teken - om een ​​ooievaar in de lucht te zien

Als je een vliegende vogel hebt gezien, kun je er zeker van zijn dat je morgen geluk hebt. Wanneer een ooievaar cirkelt over iemands huis, betekent dit dat mensen die erin wonen, zich moeten voorbereiden op de toevoeging in het gezin. In Rusland geloofden ze in een teken, als ze een vliegend paar zagen, een getrouwd stel dat niet lang zwanger kan worden, een wens kan doen, dan komt er weldra alles goed. Wanneer een vogel over het veld vliegt, is dit een teken dat de oogst goed zal zijn. Een ooievaar in de lucht zien is een symbool dat alle dingen die u bent begonnen succesvol zullen zijn. Als een ongehuwd meisje een vogel naar haar ziet vliegen, dan zal ze volgend jaar trouwen.

Het beledigen van ooievaars en het vernietigen van hun nesten is in geen geval onmogelijk. Zelfs als je het per ongeluk hebt gedaan, moet je je voorbereiden op serieuze tests. In de geschiedenis zijn er veel voorbeelden, hoe mensen die slecht met vogels verwant zijn, tragedies hebben meegemaakt en zelfs zijn gestorven

.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 − = 77