vind een mes

Veel tekens hebben betrekking op ons leven en onze objecten, die we elke dag gebruiken. Een van deze items is een mes – een trouwe helper en een formidabel wapen – op hetzelfde moment. Dat is waarom mensen wilden weten of ze een mes moesten vinden – een goed teken of een slecht mes? Het blijkt dat er beide opties zijn, dat wil zeggen dat het in sommige gevallen goed is, maar in andere gevallen is het slecht.

Slechte voortekenen over het mes

  1. Als je een roestig mes vindt, kan dit leiden tot afscheid van de persoon van wie je houdt.
  2. Een gevonden scherp mes kan een voorbode worden van dreigende verliezen, mogelijke ruzies en scheiding.

Tegelijkertijd is er een goede optie om mogelijke problemen op te lossen: als het mes niet goed wordt gevonden, vertelt het bord wat te doen: het is het beste om het helemaal niet op te tillen, neem het niet in handen. Inderdaad, waarom, op voorhand wetende over mogelijke problemen, speel met het lot! Als het echter om een ​​of andere reden gebeurt om het mes in de toekomst te gebruiken zonder de angst jezelf te schaden, is het noodzakelijk om het ritueel van zijn zuivering uit te voeren, omdat niet bekend is aan wie dit mes eerder toebehoorde en waar de eigenaar het gebruikte.

Hoe het negatief van het mes te verwijderen?

Het mes, als je het voor jezelf wilt laten, kan op twee manieren worden bevrijd van de negativiteit en de informatie die het opnam van de vorige eigenaar:

  • we kunnen ons beperken tot het lezen van het gebed “Onze Vader” of “De zuivering van alles,” en, als niets anders je dwars zit, dat is alles;
  • zuivering en verwijdering van het negatief kan worden uitgevoerd door bronwater of stromend water, wat een mes moet zijn, terwijl je een van de gebeden leest.

Daarna kun je het gaan gebruiken, maar let op hoe hij zichzelf ‘leidt’.

Het vinden van een mes in het bos is een slecht voorteken, zoals strikt genomen en in verband met dit object. Het is niet zo belangrijk waar je het hebt gevonden, belangrijker is een andere – aan wie het eerder toebehoorde, en niet minder belangrijk – waarom je het meeneemt en naar huis brengt. Het is moeilijk voor te stellen dat je thuis geen messen hebt. Geen van de tekens die verband houden met het gevonden mes, wordt niet als goed beschouwd, dus het teken om een ​​mes op straat te vinden, draagt ​​niets goeds.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 28 = 32