teken strooi griesmeel

Desintegratie van iets, als je gelooft in populaire wijsheid, heeft altijd tot iets geleid. Als u bijvoorbeeld het zout morst, moet u wachten op afval en suiker - op vreugde.

Dit is ook een vrij algemene verklaring: zout was een dure grondstof, dus een respectloze houding tegenover haar veroorzaakte altijd een serieus gesprek. En suiker, meestal gebruikt om dessert te maken, meestal, tot een soort van vreugdevolle gebeurtenis.

Ik ontsnapte niet aan de griesmeel. Van zijn eigen naam is het zelfs duidelijk dat het iets kan aantrekken.

Verspreid de manga rond de bomen

Per ongeluk bestrooi je een manga - een slecht voorteken, wat betekent dat je in een korte tijd wacht op een grote ruzie. Maar om zo'n onaangename gebeurtenis te voorkomen, kun je wat manipulaties met de verspreide manga doorbrengen.

Dus we moeten alles wat op de grond of de tafel gevallen is opvoeden. Neem de straat op en giet rond een paar bomen. Dienovereenkomstig moeten vogels vliegen om het te lijmen. Op dit moment is het nodig om de volgende woorden te fluisteren: "Jij bent millet, en ik ben goed." Zo zou het gezin welvaart moeten brengen, en de ruzie zal de partij omzeilen.

Rituelen met een manga om klanten te trekken

Deze acties met een manga zullen nuttig zijn voor diegenen die een directe inkomensafhankelijkheid hebben van het aantal clients (van de output). Om klanten niet overdrijven, pak bij het verlaten van het appartement een pakket met een manga. Maak een klein gaatje in deze tas.

En als het je lukt om ervoor te zorgen dat de manga constant wordt gegoten en niet eindigt op de plaats van je werk, dan zal in de nabije toekomst de clientèle aan je worden verstrekt.

Op het moment dat je dit ritueel doet, is het noodzakelijk dat niemand je ziet. morst een mangaHet is ook belangrijk om goed na te denken over uw toekomstige klanten.

Samenzwering voor geld met een manga

Voor doelbewuste aantrekking van financiële middelen is het nodig om een ​​manga te verspreiden over de plaats waar je geld hebt opgeslagen: het kan een bankcel, een spaarpot of zelfs een portemonnee zijn.

Men gelooft dat als de manch lange tijd in contact komt met geld, het dan gelukt voor hun overdrijving.

Er is ook een geloof dat zegt dat als je een nummer van een manga van je appartement naar een bankinstelling leidt, dit ook voor geld is. En nadat je later naar de bank bent gegaan, moet je wat contant geld nemen en mee naar huis nemen.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

50 − 46 =