om een ​​hoefijzer te vinden

Bijna elke hut in Rusland had een hoefijzer, omdat men geloofde dat het geluk bracht. In die tijd waren er geen auto’s en mensen bewogen lange afstanden op paarden, dus veel mensen konden op straat een hoefijzer vinden en verschillende bijgelovigheden verbonden het. Tegenwoordig gebeurt dit natuurlijk zeer zelden, maar alle dezelfde tekens hebben hun kracht niet verloren.

Wat betekent het om een ​​hoefijzer te vinden?

Tegenwoordig zijn er in souvenirwinkels decoratieve versies van hoefijzers te vinden, die velen thuis kopen en ophangen. Overigens is het noodzakelijk om dit met de hoorns naar boven te doen, als een symbool van een volle schaal.

Wat de tekens betreft, heeft het op straat gevonden hoefijzer de grootste kracht. In dit geval werd aangenomen dat je je grote geluk en talisman hebt verworven, waardoor het kan worden bewaard.

Om een ​​teken over het hoefijzer uit te laten komen, is het noodzakelijk om enkele manipulaties uit te voeren:

  1. Eerst moet het gevonden voorwerp grondig worden gereinigd van vuil, gras, enz.
  2. Dan is het noodzakelijk om energie te reinigen. Om dit te doen, zet het hoefijzer op 3 uur in bronwater of, in extreme gevallen, in gezouten water. Dankzij deze procedure wordt het object gezuiverd van een andere energie.
  3. Laat het hoefijzer daarna 3 dagen op de vensterbank staan. In dit geval hangt de keuze van de kamer direct af van welke talisman je uiteindelijk wilt ontvangen. Als je een hoefijzer in de slaapkamer legt, dan zul je van slapeloosheid afkomen en zal de slaap sterk en gezond zijn. Als het object in de keuken ligt, zal het voedsel dat je kookt altijd heerlijk zijn. Als je een hoefijzer in de woonkamer legt, dan zijn er altijd veel gasten in je huis. Met de locatie van een “gelukkig onderwerp” in de voorraadkamer of kelder, zal uw huis nooit de behoefte bezoeken. Ook is er een teken dat als het gevonden hoefijzer aan geld wordt besteed, je financiële situatie aanzienlijk zal verbeteren.

Dus, als je een hoefijzer op straat vindt, beslis dan zelf wat je meer wilt en de magie van deze talisman zal helpen realiseren wat er is bedacht.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 6 =