De relikwieën van Nicholas the Wonderworker - hoe helpen ze en hoe te aanbidden? | actualidadypolitica.com

De relikwieën van Nicholas the Wonderworker – hoe helpen ze en hoe te aanbidden?

De relikwieën van Nicholas the Wonderworker - hoe helpen ze en hoe te aanbidden?

Een van de belangrijkste helpers voor gelovige mensen is Nicolaas de Verlosser, die zelfs tijdens zijn leven gehoor gaf aan de verzoeken van mensen in nood. Na zijn dood bidden mensen voor zijn imago, en de belangrijkste bedevaartplaats is de relikwie van Nicholas the Wonderworker. Je kunt de heilige vragen naar oplossingen voor verschillende problemen.

Hoe heb je de relikwieën van Nicholas the Wonderworker gekregen?

Na zijn dood werd de heilige begraven in een stad genaamd Mira. In die tijd waren er oorlogen gaande op deze landen en probeerden mensen de stad te verlaten en naar meer afgelegen gebieden in de stad te verhuizen. Dit besloot om de Barians te gebruiken die de relikwieën van de heilige wilden halen, omdat hij in hun stad de belangrijkste beschermheer was. In het verhaal over hoe Nicholas de relikwieën kreeg, werd gezegd dat het detachement in 1097 de tempel aanviel en de meeste relikwieën van de heilige stal. Volgens de nieuwe stijl werd het relikwie op 9 mei aan de stad Bari afgeleverd.

Waar zijn de relieken van Nicholas the Wonderworker?

Na de ontvoering van de overblijfselen in de stad Mir bleef een deel van de relikwieën, maar ze bleven ook niet thuis en werden ontvoerd. Als gevolg daarvan waren ze op het eiland Lido in Venetië. Het grootste deel van de overblijfselen van de heilige zijn in Bari. Na het vervoer van de relikwieën van St. Nicolaas bevonden de Wonderwerkers zich in de plaatselijke kathedraal, en na verloop van tijd werd de tempel gebouwd, die zijn naam ontving ter ere van de heilige. In 1989 werd het heiligdom in de ondergrondse kapel van de basiliek geplaatst. Jaarlijks verzamelen geestelijken moskeeën van relikwieën, verdunnen ze met heilig water en geven ze aan pelgrims.

Wat helpt de relieken van Nicholas the Wonderworker?

De heilige helpt mensen in verschillende situaties, dus in de buurt van zijn relikwieën kun je veel dingen vragen:

 1. Hij is de beschermheilige van pelgrims en zeelieden, dus als er dichte mensen op de weg zijn, kun je de wonderwerker vragen naar hun welzijn en een succesvolle terugkeer naar huis.
 2. De aanbidding van de relikwieën van Nicolaas de Wonderwerker kan worden uitgevoerd om kinderen tegen problemen te beschermen, hun gezondheid te versterken en hen naar het rechtvaardige pad te leiden.
 3. De heilige is een assistent in de verzoening van strijdende mensen.
 4. Eenzame meiden en jongens wenden zich tot Wonderworker om een ​​zielsverwant te vinden en het geluk van de familie te vinden.
 5. Er is veel bewijs dat de relikwieën van Nicolaas de Wonderwerker werden genezen van verschillende ziekten.
 6. Helpt de heilige mensen die willen hervormen en de goede weg kiezen. Verwanten bidden voor onschuldige mensen die veroordeeld zijn en vragen om hun vrijlating.

waar zijn de relieken van Nicholas the Wonderworker

Hoe te buigen voor de relieken van Nicholas the Wonderworker?

Soms worden de relieken naar andere tempels vervoerd, zodat gelovigen in andere steden zich aan het heiligdom kunnen hechten. Er zijn enkele regels die betrekking hebben op het bezoeken van de tempel, waarin het reliek zich bevindt. Gebruik de volgende tips voor het aanbidden van de relieken van Nicholas the Wonderworker:

 1. Nadat een persoon de tempel is binnengegaan, moet hij vervuld zijn van diep geloof. Overbrenging moet zonder haast worden benaderd. Het is belangrijk om te onthouden dat dit een heilige plaats is, dus u hoeft niet te duwen.
 2. Voordat je je buigt voor de relikwieën van Nicolaas, leest de wonderdoener die naar de ark komt, het gebed gericht aan de heilige geestelijk voor.
 3. Voordat het heiligdom, twee keer buigen voor de gordel, gekruist. Hierna kun je toepassen op de relikwieën en dan opzij stappen en de derde keer kruisen en aanbidden.
 4. De pelgrimstocht naar de relieken van Nicholas the Miracle-Worker is niet lang gestopt en mensen uit verschillende delen van de wereld komen bij het relikwie, hoewel aanbidding niet enkele seconden in beslag neemt.

Wat vragen ze van de relikwieën van Nicholas the Wonderworker?

Als een persoon het relikwie kon aanraken, dan kan hij de meest gekoesterde vragen stellen, bijvoorbeeld over genezing, de geboorte van een kind, het zoeken naar een robot, trouwen en ga zo maar door. Het is belangrijk dat de verering van de relikwieën van Nicolaas de Wonderwerker gepaard gaat met oprechte gebeden en dat elk woord vanuit het hart moet worden uitgesproken. Geestelijken beweren dat de heilige iedereen die het verdient, helpt, maar eerst en vooral moet iemand bidden dat hij helpt het eeuwige koninkrijk van de Heer binnen te gaan.

Hoe te bidden tot de relieken van Nicholas the Wonderworker?

Bij een bezoek aan de tempel, waar het reliek zich bevindt, is het noodzakelijk een speciaal gebed te lezen dat is gericht aan de heilige. Er zijn verschillende gebedsteksten en ze mogen allemaal worden gebruikt. Het bezoeken van de relieken van Nicholas the Wonderworker is een belangrijke gebeurtenis in het leven van gelovigen, daarom is het aan te raden de tekst uit het hoofd te leren. Er zijn korte gebeden en een daarvan is hierboven weergegeven. Na een bezoek aan de tempel wordt aanbevolen om te bidden voor het beeld van het heilige huis.

hoe de overblijfselen van Nicholas the Wonderworker te bidden

De overblijfselen van Nicholas the Wonderworker - wonderen

Er zijn veel verhalen die de kracht van God en de kracht van het reliek bewijzen, dus een groot aantal gelovigen tracht de relieken van Nicholas the Wonder-arbeider te aanbidden om alle zegeningen te ervaren.

 1. Toen het tweede deel van de relieken uit de stad van de wereld werd gehaald, legde de bisschop naast hen een palmtak die vanuit Jeruzalem werd gebracht. Na een tijdje merkten mensen dat ze was ontsnapt.
 2. Pelgrims komen naar het heiligdom met vreselijke diagnoses, bijvoorbeeld, veel vrouwen droomden van een kind, maar artsen spraken over onvruchtbaarheid, en een jaar na de toepassing op de relikwieën kwamen vrouwen opnieuw naar de tempel om hun baby's te dopen. Er is bewijs voor de genezing van kanker en andere ernstige ziekten.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

21 + = 22

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: