De raaf vloog boven het hoofd

Misschien veroorzaakt geen enkele vogel in de wereld zoveel tegenstrijdige meningen. Het is altijd waar aas en lijk zijn, en daarom is het altijd als een symbool van oorlog beschouwd. Vroeger werd het beschouwd als een onveranderlijke metgezel van zwarte magiërs, en zij geloofden ook dat heksen in deze vogels konden veranderen. In veel sprookjes staat de kraai echter voor wijsheid en elke dagelijkse ervaring, en vaak heeft zo'n vogel de hoofdrolspeler geholpen een uitweg te vinden uit de moeilijkste situatie, het is genoeg om het verhaal van Ivan, de prins en de grijze wolf, te herinneren. Alle tekens die verband houden met de kraaien worden in het bijzonder verteld en hij vloog over zijn hoofd.

Het gedrag van een bepaalde vogel in relatie tot een bepaalde persoon

Ik moet zeggen dat het fenomeen, toen de kraai bijna niet op zijn kop ging zitten, een zeldzaamheid is, dus het teken dat hiermee samenhangt, was te allen tijde van belang. De oude Slaven geloofden dat deze vogel een dirigent is tussen twee werelden - de Naveja en de Yavyl, dat is de wereld van de doden en de levenden. Tegelijkertijd moesten mensen niet bang zijn voor het eerste, integendeel, mensen geloofden dat hun familieleden die achterbleven in de wereld hen beschermden en beschermden, en via de raven konden ze waarschuwen voor het gevaar en advies geven. Als de vogel van de raaf op het hoofd zat of de vleugel raakte, betekent dit teken snelle ellende, tegenslagen, een ernstige ziekte en zelfs de dood. Het is niet altijd het slechtste scenario - misschien wordt van een persoon verwacht dat hij grote veranderingen aanbrengt, bijvoorbeeld een verandering van baan.

De oude mensen die in wat nu Oekraïne leefde, geloofde dat de vogel dus wordt erkend voor zijn menselijke, dat wil zeggen, met een soort van bovennatuurlijke krachten. En als vandaag voorteken in verband met het feit dat de raaf geslagen en pikte op het hoofd van het kind niet op de beste manier worden geïnterpreteerd en bang voor de dood van de baby te zijn, dan geloven dat het is wachten op een ongebruikelijke lot, als gevederde toegewezen het tussen alle anderen.

Huilen achter de rug van de vogel belooft een trauma of de verschijning in het leven van de vijand, en als de kraai rondwaart achter en kraakt, dan is dit teken verbonden met toekomstige problemen, problemen en verstoringen. Als je op reis gaat, moet je hier op letten, vooral als de vogel in de tegenovergestelde richting vloog. Op dezelfde manier kun je een teken ontcijferen als de vogel een lopende persoon volgt.

Andere tekens met raven

Een kraai, zittend op het dak van een huis of kerk, werd altijd geassocieerd met toekomstige begrafenissen. En als in het eerste geval duidelijk was in wiens huis de problemen zouden komen, letten zij in de tweede op waar de staart van de vogel "uitziet" en vanuit die richting wachtten op slecht nieuws. Een grote opeenstapeling van vogels op het dak werd echter al geïnterpreteerd als een vroege bruiloft en ook werd er aandacht besteed aan het aantal vogels dat over de autocolonne vloog. Als ze alleen was, geloofde men dat het huwelijk niet gelukkig zou zijn, en als er twee of meer zijn, dan zullen alle pasgehuwden in orde zijn.

Niet goed is de snavel van een snavel uit het raam, zoals een bezoek aan een vogeldorp. Over het algemeen werd elke vogel die aan het raam klopte altijd beschouwd als een boodschapper van de dood. In de afgelopen eeuwen was het echter weer geassocieerd met de activiteiten van andere voorouders die de wereld hadden verlaten. Naar verluidt, brengen zij het nieuws over aan hun familieleden en borden met kraaiengeef een kans in het leven, wat belangrijk is om niet te missen. Lopend op de drempel van het huis, is de vogel altijd in verband gebracht met toekomstige diefstal en het is geen toeval, omdat iedereen weet hoe de koeien van de kraai allemaal helder en glanzend zijn.

Om elkaar te ontmoeten op de manier waarop een kraai op een steen zit, is altijd een gevaar, en dit geldt vooral voor degenen die naar het bos zijn gegaan om te jagen of voor paddenstoelen en bessen. Het wordt aanbevolen om terug te keren, anders zul je een ontmoeting met een wild beest niet missen. Hetzelfde geldt voor de situatie waarin een kraai verschijnt op de plek van stilstand en zich rusteloos gedraagt ​​- vliegt en flappert met zijn vleugels. Het is de moeite waard om te haasten om samen te komen en op zoek te gaan naar een andere plek om te ontspannen.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 3 =