De heks vertelde me waarom je niet mag klagen over het leven en hoe je succes en voorspoed uit het universum kunt bereiken.

In de moderne wereld worden mensen die occulte krachten hebben niet minder vaak behandeld dan therapeuten of chirurgen. Ze behandelen niet het lichaam, maar de ziel: herstel de energiebalans in het lichaam, sta het toe het negatieve in het leven te verslaan en te slagen. Maar wat wordt de oorzaak van het optreden van mislukkingen, gezondheidsproblemen en in het persoonlijke leven? Ervaren tovenaars, die veel mensen hebben geholpen, weten het antwoord: ze zijn er zeker van dat iedereen verantwoordelijk is voor hun problemen, omdat ....bijna allemaal klagen we constant over het leven.

The Wondrous Council of the Witch

het advies van de heks

In het netwerk kun je veel verhalen met een goed einde vinden, waarbij een goochelaar of een heks de aura van een persoon geneest en hem naar het ware pad leidt. De meest populaire is het verhaal van het meisje Dasha, die door de heks werd voorgesteld hoe om te gaan met de tegenslagen, en die een zeer ongebruikelijke methode aanbood. De vrouw vroeg de cliënt toen ze het Universum voor de laatste keer bedankte voor iets en vroeg niet om een ​​ander verzoek. Dasha snoof, ze zei:

"Hoe meer een persoon klaagt, hoe meer vitale energie hij verlaat."

De heks stelde voor dat ze een experiment zou uitvoeren - stop met anderen te vertellen over de problemen en medelijden met zichzelf te hebben. De reactie van de enthousiaste Dasha over het bezoek aan het voorzitterschap eindigt met het verhaal dat er in haar leven volledige harmonie heerste. Is het mogelijk om te vergeten hoe te klagen en de wereld te veranderen in de kring van jezelf ten goede? Absoluut - ja, als je je houdt aan elk van de 10 regels en rituelen van dankbaarheid.

1. Het ritueel van energie-uitwisseling met het universum

ritueel van energie-uitwisseling met het universum

Minstens één keer per maand moet je een blad en een pen pakken om erachter te komen waar je jezelf voor kunt prijzen en dank je de hogere krachten voor je prestaties. Het is niet moeilijk om dit te doen: het is genoeg om 2-3 keer de lijst met je prestaties hardop op te stellen en op te sommen. "Ik verloor gewicht", "Ik hielp het dakloze dier", "Ik troostte mijn vriend na de scheiding" - dit zijn allemaal uitstekende redenen om trots op jezelf te zijn en om die krachten te bedanken die je leven gaven.

2. Overname van de talisman

verwerving van een mascotte

Het is altijd handig om iets met je te hebben, wat je er altijd aan zal herinneren dat gedachten positief moeten zijn. Bijvoorbeeld een ring, een armband of een rozenkrans, altijd liggend in een tas of op een bureau. Geconfronteerd met haar blik, zult u zich herinneren dat de tijd rijp is voor oprechte dankbaarheid voor uw talenten.

3. Klassen van creativiteit

creatieve kunsten

Wie de mensheid heeft geschapen, hij rekende erop dat elke persoon zijn talenten zal ontwikkelen. Geef je hobby's niet op omdat je bent gegroeid. Het menselijk brein is zo geordend dat het tegelijkertijd tegelijkertijd streeft naar twee regimes: rust en creatieve activiteit. Wanneer de vrede triomfeert, ontstaat ontevredenheid met het leven. De beste manier om het te veranderen, is door een stap naar creativiteit te maken. Het kan worden beschouwd als dezelfde basisbehoefte van het lichaam als een droom of een maaltijd.

4. De wortels leren kennen

bekendheid met de wortels

Elke boom heeft zijn wortels, zonder welke hij zou zijn gestorven. Dus man: hij kan niet gelukkig zijn als hij niet weet wie zijn voorouders waren. Om een ​​mooie toekomst te bouwen, moet je zeker zijn van je verleden. Praat in ieder geval soms met je familie over degenen die je voorouders waren. Probeer alles te weten te komen over wie ze zijn, wat ze hebben bereikt en wat hen verbindt met achterkleinkinderen? Wanneer een persoon begrijpt wat prachtige mensen hem het leven hebben geschonken, voelt hij zich zelfverzekerder.

5. Activering van "groeizones"

activering van groeizones

Een ritueel dat werkt op het kruispunt van psychologie en magie. "Zones van groei" zijn die vitale gebieden waarin de stagnatie lang is verstreken en er geen veranderingen gepland zijn. Tovenaars zeggen dat de enige reden hiervoor is dat de open kanalen uit het verleden de persoon terugtrekken, hem niet toestaan ​​om vrij te ademen en een ideale balans te bereiken. Om ze te 'sluiten', moet je communiceren met mensen die iets met dit gebied te maken hebben. Als een meisje er bijvoorbeeld niet in slaagt om op de een of andere manier te trouwen, moet ze eerlijk met haar ex-vriendjes praten en hen om vergeving vragen voor al het verkeerd gedaane.

6. Dansen

dansen

Dans is een manier van zelfexpressie, wat voordelen heeft ten opzichte van creativiteit, omdat het een direct communicatiekanaal met de kosmos opent. Hij ontwikkelt het vermogen om angsten en complexen te weerstaan. En sinds de oudheid wordt het beschouwd als een magische praktijk om in contact te komen met je innerlijke "ik".

7. "Reinig" -rijen van vrienden

schoonmaken van vrienden

Energie vampiers - geen mythe, maar een realiteit, alleen psychologen, in tegenstelling tot goochelaars, noemen ze "giftige mensen". Ze zuigen hun vitaliteit uit hun omgeving door klachten en constant gezeur. Deze 'vampier' wil niet veranderen - hij wil je naar dezelfde afgrond van mislukking slepen, die hij zelf heeft geraakt.

8. Informatie ontgifting

informatie detox

Het menselijk brein kan 24 uur per dag geen informatie waarnemen. Hij heeft rust nodig, omdat hij zelfs tijdens de slaap werkt. Ten minste één keer per maand moet je een detox voor informatie regelen: voor één dag om sociale netwerken te weigeren, tv te kijken en lange gesprekken voeren aan de telefoon. Dit is een geweldige manier om je zenuwstelsel te bedanken voor je uithoudingsvermogen.

9. Liefdadigheid

liefdadigheid

Bedanken is 'goed geven'. Wanneer een persoon de aangekochte deelt met de behoeftige, trekt hij geluk, geluk, nieuwe positieve emoties in zijn leven aan. Om te helpen, hoeft u niet per se geld uit te geven: u kunt een vrijwilliger worden om voor dieren of ernstig zieke kinderen te zorgen.

10. Openheid

openheid

Dankbaarheid zou je moeten leren om de kansen te zien die het leven zelf geeft. Elke dag wordt het interessanter: er zijn kennissen met nieuwe mensen, prospects voor het beheersen van een ander beroep. Dit alles moet verheugd zijn - en dan zal het Universum noodzakelijkerwijs hetzelfde beantwoorden.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

52 − = 47