ontgrendel chakra

Mensen verschillen in de grootte en helderheid van de chakra's. Als gevolg van dagelijkse stress en emotionele ervaringen, kan hun blokkering optreden. Dit verstoort op zijn beurt de circulatie van energie door het lichaam en bijgevolg kan een persoon ernstig ziek en sociaal gedegradeerd worden.

Hoe kan ik de blokkering van de chakra's ongedaan maken?

  1. De eerste chakra wordt vaak geblokkeerd vanwege intense angst. Om zijn werk te verbeteren, moet je je angsten realiseren, dat wil zeggen, kijk ze gewoon in het gezicht.
  2. Het blokkeren van het tweede chakra wordt beïnvloed door schuldgevoelens. Het ontgrendelen van het chakra vindt plaats, zoals in het eerste geval: geef je schuld toe, vraag om vergeving, dankzij deze kun je jezelf van de zijkant zien.
  3. Het blokkeren van het derde chakra is te wijten aan een gevoel van schaamte en een sterke teleurstelling. Om uw status te verbeteren, gebruikt u de eerste methode opnieuw en analyseert u het probleem.
  4. Het vierde chakra kan worden geblokkeerd als iemand erg wordt gerouwd. Het ontsluiten van dit chakra is veel moeilijker, omdat de toestand verslechtert door de aanwezigheid van depressie of apathie, en een persoon kan eenvoudig de huidige situatie niet rustig beoordelen. Het is erg belangrijk om de wilskracht te hebben om over de verdrukking te gaan en de situatie sober te begrijpen, de oorzaken en gevolgen van deze toestand te bepalen.
  5. Het blokkeren van het vijfde chakra wordt beïnvloed door leugens, en niet alleen aan anderen, maar aan zichzelf. Het probleem is dat dit gedrag besmettelijk is en als de gesprekspartner begint te liegen, doet de persoon precies hetzelfde. In dit geval is het aan te bevelen om van het tegenovergestelde te gaan en te liegen om de waarheid te beantwoorden.
  6. Het zesde chakra wordt geblokkeerd als de persoon illusies heeft. Het is belangrijk om de "roze bril" te verwijderen en de realiteit te accepteren zoals die is.
  7. Het blokkeren van het zevende chakra vindt plaats als een persoon sterke aardse gehechtheden heeft, bijvoorbeeld "mijn" huis, "mijn" man, enz. Leer geleidelijk loslaten, alleen op deze manier kun je genieten van het leven.
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 35 = 40